Home

Cred că sunt mulți pe aici care fac cumpărătui la Mega Image. Și cam toți știu de promoția cu Popstixurile cu personaje de desene animate. Noi (din păcate) cheltuim destul de mult din bugetul familiei la acest supermarket, mai mult din comoditate, că este aproape de casă. Măcar în ultimele luni, am reușit să ne organizăm puțin mai bine și facem cumpărături săptămânale la Lidl, de unde chiar simți că umpli plasele cu alimente cam cu aceiași bani pe care i-ai cheltui în Mega și de unde pleci cu o sacoșică modestă de lucruri.

Dar nu despre a compara prețurile voiam să scriu. Ci de cum m-au supărat cu campania lor de Popstix. Să zică mersi că Ionas nu e pasionat decât să distrugă construcțiile noastre, dar ce te faci cu copiii colecționari din noi care au avut de suferit maxim la o asa injustiție. Se face că la început, cumva primeam popstix la cumpărături și deci nici nu prea m-am interesat de termenii și condițiile campaniei. În mintea mea, credeam că dacă iau de p anumită sumă, voi primi pachețelul cu surprize.

Așa se face că, într-o seară, cumpăr chestiuni în valoare totală de 91 lei. La sfârșit, întreb și eu ca tot omul: Și popstix? Vânzătoarea se uită pe bon și zice Îmi pare rău, nu aveți produse care corespund campaniei, altfel ar apărea aici câte popstix să vă dau.

Hmmm…ciudat. Dar nu comentez, că deh, nu citisem scrisul mic ca să zic așa și nu știam despre ce era vorba. În drum spre casă, mă tot gândeam. Făcusem niște cumpărături destul de variate: apă plata, pâine, legume, fructe, iaurturi, lapte etc. Oare ce produse or fi astea în campanie de înainte am primit cam pentru aceleași cumpărături popstix?!

Ajunsă acasă, îi povestesc soțului dilema mea iar el face ce face ori de câte ori are cea mai mică nelămurire: google search. Astfel ajungem la linkul către produsele participante, unde ce să vezi, cel puțin apa era inclusă acolo. Am zis, fie, poate a fost eroare de sistem. Câteva zile apoi, nu am avut nevoie de cumpărături din Mega, așa că nu m-am mai gândit la asta.

În Mega la noi aici este și un bancomat ING. Luni dimineață a trebuit să scot niște bani, așa că m-am oprit acolo. Fiind coadă, am zis să intru totuși să îi iau lui Ionas o sticlă de apă, aceiași apă pe care o luasem zilele trecute, despre care știam de acum că este în campanie. Am luat două sticle. Ajunsă la casă, întreb de popstix. Doamna de la casă se uită pe bon și zice că nu e inclusă apa în campanie.

Atunci, am ales să fac justiția popstixurilor. Deși era lume la coadă în spatele meu și deși internetul nu merge foarte rapid acolo, am scos telefonul, am intrat pe site la produse participante și îi arat frumos apa. I-am și zis, știu că nu aveți dumneavoastră nici o vină, dar vă rog să spuneți șefilor că sistemul e defect. Doamna a vrut să îmi dea mai multe popstix, i-am zis că nu am nevoie, eu le vreau doar pe cele două la care am dreptul.

A doua zi, am intrat iar în Mega (știu, foarte des, dar lucrez și eu cum pot la asta), să iau legume și ceva lactate. La casă, supriză!, popstixurile dispăruseră de tot. Întreb și eu ca un om curios ce sunt și mi se spune că momentan nu mai au (hmmm…nu aș crede), dar dacă am trecute pe bon, pot să vin în altă zi să le iau. În mod surprinzător, pe bon nu era nici un popstix.

Hai că v-am zăpăcit cu atâta popstix :))) darn m-am supărat tare pe Mega. După ce că le lăsăm o mică avere pe lună, aș fi zis că măcar o campanie pot pune și ei bine la punct. Deh, ce să le fac dacă au trezit la viață colecționara din mine. Pentru oale și cratițe la preț redus jur că nu aș fi făcut atâta tamtam. 🙂

promotion

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s