Home

Ieri a fost o zi dubioasă rău. Ionas cerea întruna sa stau langa el la joacă, asta doar în casa, bineînțeles, că afară nu știa cum să fugă mai repede și mai departe de mine. Macar de dimineață m-am întâlnit cu o prietena in parc și cu al ei bebeluș de o lună și m-am încărcat cu putina energie pozitivă. Unde mai pui că am inceput iar sa îmi număr caloriile zilnice, că doar nu e luni in toată regula dacă nu incepi cu o dieta 😅 Seara, Ionas a devenit din ce in ce mai isteric, până la ora de somn. Macar am văzut că mai dă un dinte, așa că dau vina pe acest aspect, că doar el este altfel un băiat foarte de treabă.

Azi părea să fie o zi mai buna de mămicie, așa că am pornit voiosi la plimbare. Eu hotărâtă să merg sa îmi iau un Frappé de la cafeneaua din cartier, cu Ionas după mine, căci și lui îi place la cafenea, e acolo un “clock” mare pe perete. Zic sa intru și în Mega sa ii iau apă și niste stixuri ceva, că e căldura mare și nu am avut chef să fac brioșe azi. Ajunsa la casă, surprize surprize. Îmi uitasem portofelul acasă. Aseară am coborât sa iau una alta și am lăsat obiectul vital in sacoșă. Of! Supărare mare! Eu că nu mai primeam Frappé, Ionas ca nu mai ajungea la clock. Pe el l-am calmat, spunandu-i ca mergem la “cucurigu” (locul de joacă – avem acolo o casa cu cocoș deasupra😅) și că o să ne întâlnim cu ceva copii de la bloc. Eu tare amărâtă și cu buza arzând după cafea.

Apuc să îmi zic supărarea unei vecine. Îi voi pastra anonima identitatea, să spunem că o cheamă Loredana 😄. Nici nu ajung bine cu Ionas la locul de joacă, și coboară cu un pahar de Frappé home made, cu frișcă și pai colorat. Pfff! Sa îmi dea lacrimile de emoție și mai multe nu!

Mi-a schimbat total perspectiva asupra zilei. De fapt și asupra blogului. Aveam pregătit în “ciorne” un articol scris la mânie, unde nu eram prea zen in exprimare, tot despre niște vecini, dar cu altă mâncare de pește. Știam că eram foarte supărată când l-am scris și de aceea nici nu îl publicasem încă, dar era cat pe ce.

Astăzi, totuși, într-o lume în care parcă suntem atât de ancorați in propriile agende, probleme, interese, Loredana a ales să își rupa 5 minute din viață, 10 daca pun la socoteala și coborâtul sa îmi aducă licoarea magică, și să îmi facă mie ziua mai frumoasă și creierul mai fericit că a primit ceva yummy. Fii și tu ca Loredana azi, fă ziua mai frumoasa cuiva. 😊

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s