Home

Nici nu știu dacă am făcut bine cu acest calendar de Advent. Sunt zile când nici nu face bine ochi și mă întreabă unde e supliza mea, mami? Veau supliza! Și cu greu îl conving să așteptăm măcar cafeaua sau micul dejun, ca apoi să descoperim surpriza.

Cu toate astea, ni s-a întâmplat să avem o sesiune de pictat forme crăciunistice de ipsos la ora 7:45 dimineața, pentru că nu s-a mai putut aștepta. Partea bună este că e la fel de entuziasmat la primirea unei cărți, cum este și la primirea unei mici jucării. Veselia cea mai mare a fost cred când a primit o bomboană mică. A țopăit cinci minute, strigând yuhuuuu prin casă.

Acum vreo două luni, de câte ori îl întrebam ce vrea de Crăciun, îmi spunea că vrea o bicicletă mare, cum a văzut el pe la vecini. Acum, pentru că Moș Nicolae i-a adus primul lui ou Kinder, nu mai vrea altceva de la Moș Crăciun, în afară de ou de ciocolată. Sper că Moșul va primi în timp această actualizare și că va putea face rost de un ou într-un timp atât de scurt.

Oricum, e frumos așa să îi vedem bucuria pe față de câte ori îi prezentăm o surpriză. Până acum, am bifat următoarele din lista noastră, nu neapărat în această ordine:

-am împodobit bradul

-ne-am jucat cu zăpadă artificială (între cele două sesiuni de zăpadă naturală)

-am băut ciocolată caldă

-ne-am adus aminte colindele preferate

-am citit cartea Conni și Crăciunul

-am pictat

-am parcurs cartea The Nutcracker

-i-am scris lui Moș Crăciun (după ce că m-am chinuit să desenez bicicleta, acum trebuie să o înlocuiesc cu un ou de cioco)

Voi ce mai faceți?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s