Home

Dar în școli? Că mie mi se pare că sunt toți în case, bolnavi, sau în recuperare, de am ajuns să am gânduri paranoia de aer stropit cu viruși, zău așa.

Mă plâng și eu, ca orice femeie mamă care trebuie să își verse puțin oful, am simțit nevoia să trec la jurnal că mă enervează boala asta care pare că nu se mai termină în jurul nostru.

Desigur, ne aștepam la ceva viroze odată cu venirea frigului, doar că nici măcar nu era așa de frig când au luat la grămadă viroza. Iar la al nostru copil, a escaladat teribil în nici două zile, ce a început ca o răceală s-a transformat în pneumonie în nici 24 de ore. Vizită de urgență la consult, tratement, altă vizită de verificare. Nesomn, griji, viroză transmisă și la mine. Încercând să găsim cât de cât partea bună în toată situația, am stabilit că suntem recunoscători că nu ne-au și internat. Avea saturația bună și a mers cu tratament acasă.

Ne-am cam încăpățânat și nu ne-am luat liber nici unul de la muncă, e și asta o capcană a lucratului de acasă, zici că te descurci, dar ne-a cam bușit săptămâna și nu ne-am dat seama decât după ce am ajuns acasă înapoi de la Călărași unde l-am lăsat pe Ionas pentru câteva zile și primele 16 ore am zăcut pur și simplu, nu am reușit să ne mobilizăm pentru nimic. Și să scriu acum pare un efort intelectual cam mare după ce o săptămână am urmărit numai Hotel Transylvania 1, 2 și 3, LadyBug și Bakugan :)))

Dar ușor ușor ne recuperăm și nu putem decât spera să mai apuce câteva zile de grădi acolo până la vacanța de Crăciun. Iar partea bună la a petrece mai mult timp acasă cu copilul este că ne bucurăm de cât de înțelegător, deștept, șmecher, actor poate să fie. Ziceți voi dacă nu e așa 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s