Home

Din când în când, mai fac câte o listă. Şi din când în când, verific listele. Nu întotdeauna sunt incântată de rezultate. Anul trecut, mi-am propus sa merg în Thailanda și nu am ajuns. Îmi propusesem și să învăț spaniola, dar am rămas la același nivel de “înțeleg, dar nu ma pune sa vorbesc”.  Din când în când, totuși, mai am parte de câte o surpriză.

M-am gândit sa fac o recapitulare a lui 2013 în materie de training-uri livrate numai și numai de către mine.  Si am făcut: 170 de ore în total, dintre care aproape 70 de Soft Skills (Time Management și Presentation Skills) și restul de Business English și Suedeză. Practic, 21 de zile lucrătoare, mi le-am petrecut făcând ceea ce îmi place cel mai mult să fac.

Ultimul verdict dat asupra creierului nostru spune că avem cam 87 de miliarde de neuroni care se tot aleargă intre ei, se ciocnesc si ne dau tot felul de idei și trăiri. Ei bine, când am văzut rezultatul listei mele, am simțit dintr-o dată cum cel puţin un miliard dintre ei au început sa țopăie și sa dea o adevărată fiesta. Cred că i-au mai urmat câteva miliarde, motiv pentru care nici o ciocolată din lume nu ar fi secretat atâta endorfină să-mi dea aşa o stare de bucurie.

Aşa că am decis. De ce să mă opresc la un miliard? Vreau să-mi fac toți neuronii fericiți, vreau să fie fiesta în fiecare zi. Şi când va veni vremea lui 2014 să fie pus sub lupă, să am ceva miliarde în plus.

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s