Home

La mine, o schimbare nu vine niciodata singura. Si, desi sunt o adepta a schimbarii, consider ca aduce sanse de a invata ceva nou, de a deveni o varianta mai buna a mea si de a progresa practic intr-un fel sau altul, nu inseamna ca nu ma sperie putin necunoscutul. Cred ca de aia nu prea imi plac surprizele si poate de aia mi-e extrem de frica sa merg pe intuneric, fie si in propria casa.

In vara aceasta a lui 2017, m-am casatorit, mi-am schimbat numele, am ramas insarcinata si am culminat cu schimbarea responsabilitatilor la birou. Dupa aproape 9 ani de lucru cu limba suedeza, fie in Accounts Payable sau Collections, am trecut total pe parte de training si ma ocup acum de planificarea cursurilor pentru colegii mei de departament si livrez la randul meu traininguri pe care le livram si pana acum. Mi-am dorit multa vreme sa imi concentrez activitatea in jurul planificarii, conceperii si livrarii de cursuri si iata ca, inainte cu cateva luni de la a-mi lua ceva pauza de la corporatie, dorinta s-a indeplinit.
Imi dau acum seama ca limba suedeza nu va mai fi prezenta chiar zilnic in viata mea si asta ma face un pic nostalgica. Cum nu sunt multi vorbitori (buni) de suedeza in oras, am simtit tot timpul ca am un atu extraordinar si ca sunt oarecum pestisorul exotic din acvariu care vorbeste limba asta nordica. Daaar, imi raman cursurile de limba suedeza, pe care cu drag le voi livra si pe care sper sa le dezvolt in viitorul cat mai apropriat.
In ciuda nostalgiei mele suedeze, sunt foarte foarte foarte fericita cu aceasta schimbare de responsabilitate si simt ca a venit cand eram cu adevarat pregatita, chiar daca ma voi bucura de acest rol timp de cateva luni. Dupa, urmeaza alt rol…si tot asa 🙂
Inchei cu cateva citate despre schimbare, in engleza asa cum imi place mie, gasite pe Pinterest. Ma uit la ele si zambesc. Imi dau seama ce diferita sunt de cum eram acum 3 luni si nu spun asta doar pentru ca imi creste mie burtica zilnic 🙂 Simt ca va fi o toamna extrem de productiva!
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s