Home

Am mers la mall în nenumărate rânduri de când am născut, am urmărit colecțiile si am mai și cumpărat, evident, una alta, in astea 10 luni.

Dar săptămâna aceasta, chiar am mers chitită pe shopping la mall. Voiam și o rochiță, și o fustă, poate niste bluze mai interesante.
Dar ce sa vezi? Designerii au complotat împotriva fetelor mici și îndesate, așa, ca mine. Hai că la partea de îndesată lucrez, dar la înălțime zău că nu cred sa mă mai lungesc. Toate rochiile dragute erau gândite pentru fete înalte, cărora se le vina a fusta cu între genunchi și glezna, un fel de Bohemian Chic să zic așa. Ei, mie îmi veneau până la glezna. Bunica arăta mai grațios îmbrăcată decât mine.
Cămășile, la fel, foarte multe pe model lat, necambrat, lungi, totul fără o formă. Căci vorba aia pentru domnițele înalte și slabe, ele pot purta și un sac și le-ar veni bine. Dar ce te faci cu femeile mici și îndesate….
Am înghițit în sec și m-am refugiat în magazinele unde as putea cumpăra ceva la care sa nu conteze înălțimea așa mult…adică cele de pantofi 🙂
Daca se întâmplă să aveți o pilă ceva la oamenii care gândesc colecțiile astea de haine, va rog eu mult, puneți o vorbă și pentru mine, spuneți-le că eu chiar vreau sa cheltuiesc bani și nu am pe ce 😀
becca-mchaffie-580884-unsplash
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s