Home

Articolul de ieri a stârnit fel și fel de reacții. Pe lângă mesajele de empatie venite de la ‘surorile’ in ale mămiciei, mesaje care mărturisesc că m-au făcut să mă simt mai bine, am primit și răspunsuri amuzante, de genul că mi-au luat 32 de ani să îmi dau și eu seama că zilele de naștere sunt un chin și că în sfârșit mi-a venit mintea la cap 😀

Cineva mi-a mai spus și că a citit articolul, dar nu a dat like, că știe că nu aceasta stare mă caracterizează. Și așa e. Am avut o zi in care nu m-am simțit foarte femeie. Dar pe mine mă ajută foarte mult aceasta exteriorizare in momentele de stres sau supărare. Practic, plâng o data, strig in gura mare supărarea si apoi ies ușurel din postura de victimă și văd ce pot face cu realitatea înconjurătoare. Nu am fost mereu așa. Ba din contra, eram cam opusul. Simțeam stres, strângeam din dinți, poate șuieram ceva printre buze, dar fața mea nu lăsa niciodată să se vadă oboseala, panică sau nervi. Și cu ce m-am ales? Pe de o parte cu laude, ia uite ce bine a lucrat Alexandra și ce a rezistat ea in condiții de stres. Pe de altă parte… odată am făcut zona zoster. Pe față. Apropo de nu lăsam să mi se vadă pe față stresul sau oboseala. Corpul nostru are o putere extraordinară de a somatiza trăirile interioare de nici nu ne imaginăm. Așa că dacă am un sfat înțelept de dat de la vârsta de 32 de ani, acela este să exprimați supărarea, oboseala, stresul și ce oți mai avea de dat afară. Desigur, contează și mediul in care alegeți să vă exprimați. Că doar am mai primit și reacții de genul extraordinar dom’le, parcă noi n-am făcut și crescut copii, prea vă plângeți mult generația asta tânăra. Dar sigur in lumea asta mare se găsește un suflet sa va asculte, sa va înțeleagă și să nu judece. Doar iată câte mesaje de încurajare am primit numai în urma articolului de ieri.
În cele din urmă, mulțumesc din suflet celor care și-au luat timp astăzi să imi ureze la multi ani, oameni cu care vorbesc zilnic, săptămânal, lunar sau o dată pe an. M-am simțit cu adevărat bine astăzi și va doresc si vouă înzecit aceleași lucruri minunate sa vi se întâmple!
lidya-nada-744072-unsplash
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s