Home

Cine nu știe ce zi e și ce s-a întâmplat de la Crăciun încoace, mâna sus ✋

Nu, nu am exagerat cu băuturile alcoolice, nici nu am petrecut nonstop o săptămână, pur și simplu, de câteva zile, nu mai știu ce zi a săptămânii este. Știu doar că lucrurile s-au derulat cam așa:

24 decembrie. Curățenie generală. Parcă nu se mai termina odată. E cam greu sa faci curat cu bebelușul in casă. L-am mai trimis pe soț la plimbare cu el, dar prea mult nu au putut sta, că era destul de frig și a mai început și să plouă ușor. Cum necum am terminat și am realizat și un minunat tiramisu, dar seara am căzut epuizată. Pentru toate gospodinele care fac și curat și mâncăruri de Crăciun, respect! Eu cu siguranță nu as fi in stare prea curând de așa ceva.

25 decembrie. Au venit ai mei de la Călărași, cu multe preparate delicioase. Am dus ceva munca de convingere cu ei să plece de acasă de Crăciun și să petreacă la noi, dar am reușit. A fost un Crăciun foarte liniștit, dar cel mai deosebit de până acum. Părinții mei au avut de întreținut 2 nepoței și cred că au fost extrem de fericiți să fim cu toții laolaltă. Am mancat, am râs, am alergat pe rând după Ionas prin casă, am desfăcut cadouri, a fost minunat.

26 decembrie. Știu că am ieșit cu soțul la o plimbare și la cafea, apoi am mers cu ai mei pe la mall și uite așa a trecut ziua.

27-29 decembrie. Am respirat puțin, am căutat câteva ultime cadouri intarziate de Crăciun, am făcut cumpărături pentru următoarele evenimente și am pregătit casa pentru următorii oaspeți.

30 decembrie. Au ajuns socrii din Scoția. Am întâlnit câțiva prieteni inainte, apoi am venit acasă și am stabilit ultimele detalii pentru seara de Revelion.

31 decembrie. Pregătiri pentru marea seară dintre ani. Am petrecut tot în stil bebelusesc, dar a fost frumos, in ciuda atacului de petarde de la miezul nopții. Am adormit mai târziu decât de obicei și asta s-a simțit a doua zi, dar timpul a trecut destul de repede oricum. Eu una nu am înțeles mare lucru, eram intre a-l adormi pe Ionas, a încălzi friptura, a schimba o vorbă cu lumea și a rezista in general fără să adorm chiar înainte de miezul nopții.

1 ianuarie. O foarte scurta plimbare pe Lipscani, a fost geruț afară și nici nu era mare lucru deschis, așa că am făcut repede cale întoarsă spre căsuța noastră.

2 ianuarie. Mare petrecere mare in cartier. Ionăsel al nostru a împlinit un an. 1 an! Wow! Petrecerea? Unde altundeva daca nu tot la noi acasă?!😄 Că să știți și voi, restaurantele cu loc de joacă sunt închise pe 2 ianuarie și nici firmele de catering nu lucrează în general pe aceasta dată. Să le dea Dumnezeu sănătate alor mei, care s-au trezit cu noaptea în cap la Călărași să facă grătar și apoi au venit cu el la noi acasă, cu tot cu aperitive și tort. Altfel chiar nu mai rezistam. Și așa cred că nu am lustruit așa casa odată la 2 zile vreodată în viața mea. Sărbătorirea lui Ionas a fost evenimentul meu preferat. A venit lume de peste mări și țări (la propriu) să îl vadă, am apucat sa vorbesc și eu câte puțin cu fiecare invitat, i-am luat și din moț o șuvițică minusculă și i-am dat să-și aleagă destinul. Se pare că va fi un foarte prosper compozitor de muzică, pasionat și de sporturi, așa am intepretat noi alegerile lui 😊

Trei evenimente ținute la noi acasă, in decursul unei săptămâni. A fost foarte frumos și suntem extrem de recunoscători că avem părinți sănătoși să fie alaturi de noi și prieteni buni care au venit de peste tot să ne vadă. Dar, chiar și așa, următoarele date speciale din viața noastră am vrea sa le petrecem și în alte locații. Soțul deja spunea că la Crăciunul următor stăm în pijamale și comandam pizza, numai sa nu mai avem atâta agitație in jur. Vedem ce o mai fi până atunci 😁

Advertisement

2 thoughts on “Maraton de Evenimente

  1. WOW, cu adevărat un maraton. Sper că v-ați distrat pe cinste. Amintirile frumoase să le depăseașcă pe cele mai puțin drăguțe.

    La mulți ani cu sănătate și bucurii micuțului, dar și vouă! 😀

    PS: Eu nu am avut de mult succes să îi conving pe ai mei să vină de sărbători, dar reușita ta mi-a dat curaj să mai insist de Crăciunul următor. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s