Home

Tocmai am speriat bine un curier care îmi spusese că va ajunge la mine in 30, maximum 45 de minute. Toate bune și frumoase, dar Ionas a adormit între timp.

Cred că orice mamă știe importanța momentului în care în sfârșit se îndură să lase joaca și orice mai avea el de trebăluit prin casă (mai nou, da și el cu aspiratorul pe podea, că așa a văzut el la mine) și intră într-un binemeritat somn de prânz. Așa că ce face mama lui Ionas, adică eu? Se postează langa ușa de la intrare și așteaptă să audă curierul.

Dar, pentru că trafic și alte pachete de livrat, curierul ajunge după 65 de minute, deci mama lui Ionas a așteptat cam 20 de minute bune pe lângă ușa.

Cum l-am simțit, cum am deschis ușa încetinel și i-am dat bună ziua. Săracul s-a uitat la mine și zice: ‘Doamne ferește, dar cum ați știut că vin?’ Instinctul de mamă, îmi venea să îi zic, dar am fost sinceră și i-am zis că păzeam ușa, ca sa nu se trezeasca odorul.

Sunt zile in care daca am pășit mai apăsat pe parchet, pac se și trezește. Ieri, intre 12:00 și 14:00 a avut loc o acțiune de eliminare a gheții magic adunate pe balcoanele blocului, iar fix in acel interval a dormit Ionăsel in zgomote de bum bum și poc poc și nici nu s-a întors de pe o parte pe alta. Cine sa ii înțeleagă și pe bebelușii ăștia?

Deci da, am speriat un curier azi, pesemne crede că am camere de supraveghere instalate pe scara sau că pur și simplu sunt nebuna de chiar stau și păzesc ușa. Dar sigur nu sunt singura mamă care își ia măsuri de precauție când dorm puii lor. Sau?! 😅

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s