Home

Știți cum e aia cu minutul de relaxare? Cu mommy time? Așa m-am simțit eu azi, fix cu un minut pentru mine 😅

Ziua a început ciudățel, Ionas s-a trezit la 6 dimineața, adică la ora aia s-a dat jos din pat, el se cam trezise de pe la 5:30. Am reușit cumva să pregătim și micul dejun, deși încă vedeam somn in fața ochilor și băieții casei au plecat spre grădiniță și spre muncă.

Eu, într-o stare destul de morocănoasă, m-am apucat de treabă. Am pus de supă, am băgat la spălat, am călcat ceva rufe, toate astea până în ora 9. Vorbesc cu o prietenă sa ne vedem puțin la o cafea ceva. Îmi vine in minte un local drăguț, Frog, așa că îl propun pentru randez-vous.

Ajunse la destinație, deja povesteam de zor, dar am luat pauza câteva minute, să ne putem decide ce bunătături sa comandam. Eu am ales până la urmă ceva sărat, un quiche, iar prietena mea o prăjitură ciocolatoasă și smochinoasă. Îmi place tare mult acest loc, e super zen, servirea este ireproșabilă, am fost surprinsă de puțină pară in salată, nu mă așteptam la așa o nota tomnatecă, liniște, hygge, toate la un loc.

Nici nu ajungem la jumătatea cafelei ca mă sună de la grădiniță. Ionas avea roșu în gât și ceva puncte albe 🙄

Ce sa fac, închei rapid conversația, dau cafeaua pe gât și pornesc înapoi spre grădi. Așa că minunea cu acomodarea a durat două săptămâni, mâine trebuie sa investigam ce e cu rosul în gât, mai ales că e insotit de nas înfundat și pe seara a făcut și nițică febră.

Deci minutul de relaxare a fost, nu am ce comenta 😅 Sunt supărată că ni s-a terminat norocul la sănătate? Sunt, dar știu și că așa e și probabil așa va mai fi o perioada de acum incolo. Merg sa mai împrăștii aroma de Vapor Rub in dormitor, poate îl ajută la somn.

Sănătate, că-i mai bună decât toate 🤗

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s