Home

În mai bine de patru zile de stat în casă, mărturisesc că am căzut pradă tentației televizorului. Am și citit, am și gătit, am și scris, am și predat, am și socializat (in online), dar m-am și uitat la televizor mult mai mult față de cât o fac de obicei.

Și știi cum e când urmărești un film prost, știi că e o prostie, dar nu te poți abține să vezi cum se termină? Așa și eu. Și canalul teve pe care stau cel mai mult este PRO TV. Nu știu de ce, din obișnuință sau din lipsa de alte idei, dar aici deschid cel mai des televizorul.

Sunt 3 emisiuni la care m-am uitat și m-am minunat de ce se mai dă pe sticlă în zilele noastre:

1. Șef sub acoperire. Toate bune și frumoase, șeful cel mare merge la munca de jos și vede ce se face bine și ce nu, ce ar fi de îmbunătățit sau de păstrat. Ce nu am înțeles au fost actele de caritate de la sfârșit. Vine angajatul umil și dom’ director îi spune: aud că mai așteptați un copil tu și soția. Iată un bonus de 7000 lei de la mine pentru tine. Altuia i-a dat cadou o placa de snowboard. De ce era nevoie de aceasta milă la sfârșit? Ca sa se vadă că big boss e și el om? Că îi pasă? Nu știu, dar nici că mă mai uit la următorul episod ca sa aflu.

2. MasterChef. În anii trecuți, chiar mă mai uitam la aceasta emisiune. Îmi plăceau probele, gătitul la limita, era în mare un concurs corect, ok și el presărat cu ceva povesti cheesy, dar nah, nu toată lumea a avut o copilărie fericită ca a mea. Acum, am rămas șocată de la promo-ul de start. Zici că incepea un film XXX. O tipă botoxata alergând in slow motion prin cămară, alta care suflă în făină si tot asa. Femeile super pițipoance, bărbații cu niste look-uri super geekish. Filmări de la cazarea lor cu una sub duș, aproape goală. Whyy??? A devenit plictisitor gătitul? Pai lasă emisiunea atunci, nu mai păcăli urmăritorii de rând.

Last but not least…

3. Vocea României. Îmi place aceasta emisiune. Trec și peste poveștile lacrimogene din culise. Puțini știu că am fost in culise la un moment dat, am văzut cum decurg filmările și blind-urile, și deși nu a fost o experiență chiar plăcută pentru mine (nu nu, nu am cântat eu, mă rezum la scris), am rămas fidelă acestei emisiuni. Dar jurații ăștia mă supără tot mai tare de la o ediție la alta. Pe Smiley îl adoram înainte. Înainte să își lase parul lung. De atunci, totul s-a dus la vale. Acum, se îmbracă precum Arlechino. La fel și Tudor. Serios?! Un trening la blind-uri și o pălărie de pescar? Mai apare și n saptamani la televizor în halul asta. Dincolo de vestimentație, desigur că nu haina face pe om, au aceleași speech-uri, nimic fresh. Singura care mi se pare ok, autentică și interesantă (mi-e greu sa cred că e un rol pe care îl joacă), este Irina Rimes. Oricum tot mă uit la aceasta emisiune, dar mă plâng și eu aici 😅

Cam așa eu și my guilty pleasures din această săptămână. Sper sa îmi vina mintea la cap in zilele următoare și să pornesc mai puțin televizorul seara. Hai pa, canta cineva acum 😄

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s