Home

Raportez in direct de pe străzile Bucureștiului, acest oraș al contrastelor și al declarațiilor de modă. Cu al meu simț fin al observației, admir parada în drum spre metrou, dar și pe circulatul Bulevard Magheru, căci a început și facultatea și studenții mișună de colo colo, să își ia cafeaua sau freshul to go și să pornească la cursuri.

Dacă mămicile deja au marea dilemă “cu ce ne îmbrăcăm copiii pe aceasta vreme”, să le dăm și hanorac și geaca, să punem căciulă, să îi lăsăm mai golași sa se imunizeze, oamenii mari par împărțiți în două mari tabere:

Cei refuz sa cred că a venit toamna! Oarecum intru și eu în aceasta categorie, am plecat la prima oră de acasă cu tricou și geaca de blugi, mi-a fost puțin frigulet, dar m-am călit pe drum. Aici, femeile umbla în sandale, balerini decupati, sau rochie cu ghete, dar fara ciorapi. Și bărbați am văzut încă purtând gleznuța goală, semn că nu e chiar așa toamnă.

Cei Brrrrrrrr!!!!! E friiiiiiggggg! Și tocmai am zărit persoane cu parpalac și fes, sau cu capul înfășurat într-un mare mare șal, nasul înfundat in palton, cizme în picioare, in fine, totul foarte bine înfofolit.

Și, tu in care tabără ești? 😁

PS: pozele sunt de pe Unsplash.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s