Home

Your input might be especially helpful, since I believe you are not alone in the situation of balancing full-time and part-time work. To me that sounds like superwoman stuff, but some make it work!

Acum două săptămâni, am fost invitată la un eveniment organizat de către o companie cu care eu colaborez pe partea de evaluări in limba suedeză. Pentru că doar ce mă întorsesem la birou, am răspuns că nu am cum sa ajung, evenimentul incepand la ora 3. Am explicat că doar ce am reluat serviciul și nu aș pleca din prima așa devreme într-o zi. Răspunsul de mai sus, care practic mă băga la categoria Wonder Woman, a venit din partea unui bărbat. Pe lângă faptul că am zâmbit instant, mi-a luminat și restul zilei.

Un alt bărbat, acum ceva vreme, mi-a trimis feedback cum că descrierea la pagina mea de Facebook nu este corecta. Acum am modificat-o, dar la momentul respectiv eram la inceput de mămicie cu Ionas și scria cam așa: 0% corporatistă, 100% mamă, 30% trainer. Nici nu mai țin minte daca mai era și altceva. Feedback-ul primit a spus că nu am cum să exist mai mult de 100%, motiv pentru care el nu îmi va da like la pagina, că nu e corect ce spun. Evident, am răspuns că așa simt eu și că este o țară liberă, unde Slavă Domnului putem da like cui vrem noi.

Da, am zile când simt că abia mă târăsc de la o zi la alta. Alteori, parca nu sunt destule ore in zi sa fac cate lucruri as vrea sa duc la bun sfârșit. Pentru că sunt mai multe roluri în unul. Important pentru mine este ca la sfârșitul zilei, să nu simt timpul irosit.

De super mame, super femei știm clar de acum că există. Avem și super tați și super bărbați pe aici? Ce procentaje vă dați zilele astea? Rog, fără iz electoral 🙈

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s