Home

Iaca am bifat și rotundul 33. Frate-miu a glumit și m-am întrebat dacă am rămas acasă să dorm azi după ce au plecat băieții. Prietena mea, Roxana, mă cunoaște mai bine și, când m-am sunat, a zis, “Aaaa, tu sigur ești la birou, că ție îți place între oameni!”

Așa sunt eu, mai ciudată, încă îmi place compania oamenilor 😅 Am primit atâtea mesaje frumoase că efectiv toată ziua am simtit cum plutesc pe un norișor pufos și roz, plin de energie pozitivă. Cel mai tare mi-a placut un mesaj de la cineva care spunea că sunt una dintre putinele persoane de care își amintește cu drag. How cool is that? 😊 Altcineva mi-a urat un an glorios, altcineva mi-a trimis un video filmat pe la 6:30 dimineață, când se pregătea de alergat, am primit multe flori și cadouri frumoase.

Anul trecut, eram puțin tristuță de ziua mea. Cred că mă simțeam nevorbita și sălbatică. Acum doi ani, eram cu burta măricică și cu Ionas la purtător.

Acum patru ani, Neil mă cerea de sotie la Roma. Fun fact, fusta pe care o port in poza de mai sus, a fost cumpărată de ziua mea de la Roma, purtata in anul următor și purtata si azi. 😅

La 33 de ani, mă simt fericita si recunoscătoare. In primul rand că suntem toți sănătoși, ca suntem împreună și că ne suportăm zi de zi și încheiem mereu seara in armonie. Simt că mai am lucruri de învățat, de realizat, dar simt că e un timp pentru toate. La 33 de ani sunt happy! 😊

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s