Home

Dacă te decizi sa intri in greva în următoarele 6 luni cel puțin, promit sa organizez personal marș, protest ce o fi la ușa ta, pentru că, ghici ce, nu ai nici un drept.

Luni, 6 ianuarie 2020, ora 8 dimineața, statia de metrou Dimitrie Leonida. Soțul avea abonamentul expirat. El și încă vreo 100 de oameni care stateau împărțiți la cozi. O coada la ghișeul de bilete, 2 la automate și încă una la ghișeul de la turnicheti. Pentru că nu aveam nici 2 lei cash, ne-am așezat la coadă la automate. Nici nu ne luăm bine rândul, că începe sa tipe doamna de la ghișeul de bilete, că sa plece toți, să își ia bilet de la alta coadă. De ce? Nu se știe. A zbierat la ei in ciuda unor oameni care au încercat să îi explice că stau la coada deja de minute bune și nu ar vrea sa se duca la alta coada. Nimic! Le-a pus semnul de închis în față și dusă a fost.

Nu-i nimic. Când ajungem la rândul nostru la coada, se strica modalitatea de plată cu cardul. De ce? Nu se știe. Ar fi însemnat să o luăm de la capăt la o coada de 20 de persoane, fără nici o garanție că nu s-ar fi stricat până ajungea la noi.

Domnul de la securitate ne-a văzut că fierbeam deja, am profitat și l-am rugat sa îl lase și pe soț sa intre pe abonamentul meu, având în vedere situatia. L-am întrebat și dacă ar putea-o chema înapoi pe doamna de la ghiseu, a zis că nu își permite așa ceva, că nu are autoritate.

Deci, dragă Metrorex, daca vrei cumva salarii mai mari ca sa ai un loc călduț unde să îți vei cafeaua dimineața, când nu poți să pui mâna la treabă nici măcar în cele 3 zile pe an când mai multă lume rămâne fără abonament, există o problema. Una pe care eu chiar nu am chef sa o tolerez. Așa că ai grija cum te comporți in 2020!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s