Home

Voi aborda astăzi un subiect tabu in corporație. Mulți sunt pățiți, puțin vorbesc deschis despre asta. Și eu am fost victimă de mai multe ori, m-am revoltat puțin și am mers mai departe, doar că deja simt că nu mai e ok ce se întâmplă.

 

Ei bine, vorbesc despre mâncarea dispărută din frigidere. Unii fură și fură fără pic de scrupule. Ai spune că într-un mediu așa civilizat, această acțiune nu își are locul. Dar iată că se întâmplă și, sincer vorbind, ajung să mă îngrijorez că petrec o treime din viață cu persoane care au înclinație către cleptomanie. Căci vorba aia…cine fură azi un ou….

 

De 3 săptămâni jumate, am început un “nou stil de viață”, ca să nu spun că sunt iar la regim. Doar cine mă știe, cunoaște motto-ul meu în viață #veșnicladietă. De multe ori, gustarea de după masă constă într-un biet iaurt cu 2% grăsime. Așa că m-am gândit să nu mai pierd timp intrând în fiecare zi la supermarket și, în naivitatea mea, am cumpărat câte unul pentru fiecare zi în care urma să mănânc iaurt. Două am reușit să le savurez, două au dispărut fără urmă din frigider. Nu știu cât le-a savurat persoana care le-a sustras, dar pot spune cât de flămândă am rămas eu după. Foarte!!! Și de-ar fi numai iaurtul. Odată, aveam la pachet snițele, o bucată mică de cașcaval și un ardei gras. Ghici ce am găsit în pungă la ora prânzului! Doar ardeiul gras. Nu numai că a dispărut restul mâncării, dar mi-a fost și violată intimitatea, cineva și-a băgat mâinile în punga mea de mâncare.

Lăsând la o parte că uneori le suspectez pe doamnele de la curățenie, sunt sigură că sunt și colegi corporatiști care fac asta. Oameni cu salariii peste medie găsesc o plăcere deosebită, simt un fior de adrenalină pe șira spinării când comit asemenea acte ILEGALE până la urmă. Sau pur și simplu, degeaba salariu X dacă bune maniere zero.

 

Mă rog, pățită fiind de curând, am zis să îmi scriu oful aici. Și dacă citești aici și ai furat mâncare vreodată, să te oprești, da? Chiar nu e ok!

6 thoughts on “Frustrări de miercuri

  1. Candva cand lucram in Oracle m-am gandit eu ca ar fi dragut sa imi ajut o colega care fusese data afara din apartamentul unde locuia cu chirie pe motiv ca ii furase ceva colegei de apartament. Colega nega, spunand ca a fost acuzata pe nedrept. Era o perioada cand se fura frecvent mancare la job si chiar si prajiturile unei colege, cumparate in avans pentru ziua de nastere (3-4 platouri) au fost furate.
    Cum deja stateam de ceva saptamani cu acea colega pe care o invitasem sa locuiasca la mine pana isi gaseste ceva si ne imprietenisem destul de bine si chiar gateam impreuna am inceput sa ne luam mancare in aceeasi caserola care era suficient de mare pt amandoua. Era o caserola inconfundabila, care imi placea f mult si pe care o foloseam mereu. Ei bine intr-o zi la pranz ia caserola de unde nu-i, nici urma de ea in frigider. Fusese si mancarea noastra furata, nu m-am crizat prea tare. Doar ca la cam 2 saptamani distanta ce sa vezi? Acasa, in dulapul din bucatarie a reaparut minunata caserola, spalata, aranjata frumos la locul ei :)) Colega mea nu numai ca lua mancarea altora dar pana si mancarea noastra comuna a luat-o :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s