Home

De câte ori nu te plângi că nu ai timp? Că ce bine ar fi să mai ai câteva ore la dispoziție ca să citești / mergi la sală / să înveți ceva nou și câte și mai câte….

Nu o să îți țin acum prelegerea cu prioritățile și ce îți dorești cu adevărat și bla bla. Până la urmă știu și eu că e vineri și numai la analiză și introspecție nu îți stă gândul acum.

 

Daaaar, aș vrea să aduc în lumină un lucru important. Anul acesta e cu totul special, chiar ai o zi în plus la dispoziție, februarie are 29 de zile. 24 de ore în care să faci ce nu ai timp restul anului. Și eu uitasem acest aspect, dar azi mi-a sărit în ochi într-o notificare corporatistă. Cum că avem o zi în plus să facem ceva ce ne doream și nu aveam timp. Nu este asta un lucru grozav?!

Așa că poate aveai ceva planuri pentru mâine, poate niște mărțisoare de cumpărat, veșnica drumeție la supermarket după provizii, curățenie în casă și câte și mai câte. Dar ce zici de propunerea mea îndrăzneață? Folosește ziua de mâine ca să faci ceva pentru tine. Ceva ce poate era pe lista ta de cine știe cât timp Iată și câteva idei:

Detox în șifonier. Reciclează sau donează cel puțin 5 obiecte pe care nu le-ai mai folosit în ultimul an.

Alergare în parc. O oră de yoga. Un program de fitness din aplicația de pe telefon. Sportul ăla de care te plângi că nu ai timp să îl faci.

Fii om bun. Devino voluntar într-o cauză în care crezi, petrece o oră cu copii nevoiași sau bătrâni singuratici. Da, poți petrece timp chiar cu bunicii tăi dacă ai norocul să îi mai ai lângă tine. Fă o faptă bună, cât de mică.

Ieși la o cafea sau un prânz cu un prieten de care îți este dor.

Citește dintr-o carte.

Fă tu câteva mărțisoare de mână. Desenează ceva. Pictează. Joacă-te cu plastilina copilului.

 

Mâine e ziua magică din an pe care nu apucăm să o avem prea des. Nu o lăsa să treacă așa nesărbătorită. E și păcat 🙂

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s