Home

Imaginează-ți un bărbat la 30 de ani, blond, cu ochi albaștri, muncitor, care încearcă să își facă un rost în viață. Se căsătorește, devine tătic și viața pare că e pe un făgaș normal.

Dar începe deodată sa se simtă rău, să respire tot mai greu, să nu îi fie bine. Merge la doctor. La un consult de rutină. Și află că are cancer. Pulmonar. Își face curaj singur că o să fie bine. Că se poate vindeca.

Dar i se face rau. Ajunge la spital de urgență și i se face operație pe inimă. Acum e pe un pat de spital.

O viață pe un făgaș normal, schimbată radical in nici 2 luni de zile.

Vorbesc despre Dan, vecinul meu de bloc, care la 30 de ani a aflat că are cancer pulmonar.

Stim acum ca este vorba de o tumora maligna inoperabila. Speram sa aflam saptamana viitoare daca poate fi tratata. Si daca da, cu ce costuri. La inceputul saptamanii a suferit si niste complicatii aproape fatale la inima. Pentru ca nu a putut primi la timp ajutor din sistemul medical de stat a fost nevoit sa mearga la Sanador, unde isi facuse primele investigatii si unde aveau dosarul lui medical. Medicii spuneau ca daca mai treceau cateva ore, l-am fi pierdut. A fost operat in aceeasi noapte iar acum se simte mai bine.

Pana acum costurile se ridica la aproximativ 30.000 RON si cresc cu fiecare zi de spitalizare.

Încă nu îmi vine mie sa cred, nici nu pot să îmi dau seama prin ce trec soția și familia lui. Fetița lui împlinește curând 6 luni de zile. Și mi se pare nedrept tare ce se întâmplă. Chiar atât de mici să fim in fața sorții? Chiar nu contează cât de sănătos mănânci, cat muncești pentru familia ta, cat de întreprinzător ești în ce faci? Pur și simplu îți vine randul într-o zi la un diagnostic de asemenea natura?!

Refuz să las armele jos in fața sorții. Și incerc pe cat posibil sa ajut. E nevoie de bani pentru Dan. Bani pentru operația prin care a trecut în această săptămână, pentru spitalizare, pentru tratament și Doamne ajută să își revină și să continue lupta cu boala asta nemernică.

Nu am scris în viața mea un articol in care sa va cer bani direct pentru cineva. Dar acum fac un apel la voi. Donați o sumă cât de mică în contul soției. Vă las detaliile mai jos.

Va rog, donați pentru Dan. Și spuneți o rugăciune azi pentru el și pentru familia lui. Și sper sa revin cu vești bune despre el curand.

IBAN Beneficiar: RO66INGB0000999901781516
Moneda: RON
Nume Beneficiar: Maria Cristina Grigore
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU
Detalii tranzacție: Donatie

Advertisement

2 thoughts on “Vă rog, donați

  1. Pingback: Puterea comunității | Alexandra Clark (Chițu)

  2. Pingback: Dan nu mai este… | Alexandra Clark (Chițu)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s