Home

Aseară, am ținut primul discurs de încălzire în comunitatea Speakings. Dacă vrei sa vezi cum a ieșit, poți sa apeși aici și să dai pe la 1hr:33min. E important ca mai inainte, sa dai Join la Speakings community.

Altfel, poti citi aici ce am spus in discurs:

 

Cine isi aminteste mesele calde duminica in familie? mancarea aburinda ,Toata lumea adunata la masa, si pe batrani facand poante pe seama celor mici?

 

Oare mai putem recrea acele momente, in graba si munca noastra cea de toate zilele? Ei bine, cred ca. Usor reinterpretat, cum ne place sa spunem. Si iata si reteta perfecta:

 

-Se ia o familie

-se plimba in voie sa creasca apetitul 

-se aseaza frumos la masa, la un bistro micut, de cartier si se comanda supa zilei.

 

De cate ori mananc sau comand de la o afacere mica, primesc mult mai mult la schimb decat o farfurie plina. De multe ori, persoana care imi pregateste cafeaua sau imi adduce meniul este chiar proprietarul. Schimbam o vorba, o idee, se creeaza o legatura. Mai ca imi vine sa zic si sarutmana pentru masa la sfarsit.

 

Doar ca..afacerile mici au de suferit in aceste zile….pandemice. Sunt cam ca bunicii pe care ai uitat sa ii mai vizitezi de ceva timp. Asa ca te invit, suna la localul tau preferat azi si comanda-ti ceva bun.

Cum m-am simțit? Foarte bine, dar și foarte emoționată. A fost grozav sa revin în fața publicului, fie el și online, și să vorbesc deschis despre mine și cum îmi place mie să trăiesc. Iar feedback-ul primit de la Andrei Dunuță a fost extrem de folositor, abia aștept să fac niște exerciții de îmbunătățire.

Aștept și feedback-ul vostru, pe 8 iunie este prima etapă a campionatului online și îmi doresc foarte mult să merg mai departe. Așa că orice sfat este binevenit 🙂

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s