Home

Tot eu sunt. Tot cu Public Speaking. Ce să fac, am intrat în horă și acum nu-mi vine să mai las microfonul :)) Nu numai că nu prea mai scriu pe blog, dar și prin casă sunt tot mai absentă. Mă gândesc mereu la cum ar suna mai bine o propoziție, ce final aș putea crea astfel încât să mă țină lumea minte.

Dar uite că a meritat, de unde scopul meu inițial era să trec o etapă, să revin pe scena vorbitului în public, să mă antrenez puțin și să mă distrez, acum sunt foarte mândră de mine că am ajuns în semifinală! Concurez cu oameni tineri și foarte tineri (eu la 33 de ani sunt cea mai în vârstă rămasă în echipa mea), ceea ce îmi dă o energie extraordinară. Am fost 12 la început, apoi 6, iar de săptămâna trecută suntem 3 oameni care ne vom întrece pentru un loc în finală.

Admir foarte mult tot efortul depus de organizatorii acestui concurs. Nimic de reproșat pe partea tehnico-administrativă. Mai mult, oamenii ăștia chiar ascultă toate discursurile și iau notițe. Cum altfel să primesc așa un mail 🙂

Și dacă încă nu știi la ce se referă mesajul, te las aici cu fata-lup 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s