Home

Iată un mesaj în care cred cu tărie! Acum, nu m-a adus acest discurs în finala campionatului de vorbit în public Speakings, dar eu tare mândră sunt de mine!

Ce, eu nu am voie să mă laud?! 😛

Cu acest discurs, am încheiat călătoria mea în concurs. A fost o experiență superbă, sunt extrem de fericită că am ales să investesc un premiu primit de la muncă în această direcție.

În primul rând, a fost cel mai intens, cel mai lung și mai fructificat training de Public Speaking la care am participat vreodată. Feedback-ul constant primit de la Ruxi, antrenoarea mea, de la Andrei Dunuță, fondator Speakings, și de la colegii mei de echipă, au contribuit enorm la evoluția mea în concurs. Apropos, dacă e cineva cu interes să își activeze sau reactioveze acest talent, sau cine vrea să îl ducă la următorul nivel, să știți că au proiecte noi cât de curând.

Apoi, oamenii pe care i-am cunoscut în acest concurs, fac deliciul întregii experiențe. Am participat alături de persoane din mai multe orașe, oameni deschiși la nou, la învățare, la a se distra și a crea momente unice. Ce să mai, exact genul meu de oameni. M-am mai trezit și cu cadou la sfârșit, pus la cale de către două colege de concurs. Pentru că în nici nu caz nu aș putea să numesc pe nimeni concurent. Fiecare a venit cu abordări diferite asuprea temelor de concurs, abordari autentice și pline de savoare. Am avut emoții pentru fiecare dintre noi și sincer vă spun că toți am fost extraordinar de buni în semifinale 🙂

Nu în ultimul rând, m-am bucurat de o vizibilitate în online care m-a ajutat în fel și chip. Oameni cu care nu am mai vorbit de multă vreme, mi-au scris să îmi spună că m-au urmărit și că mă susțin în continuare. Simplul fapt că m-am văzut de atâtea ori pe pagina Speakings, mi-a dat o încredere în mine că vocea mea poate capta atenția și că mă și pricep când îmi pun mintea la ceva.

În fine, închei ca orice artist de succes, prin a mulțumi tututor celor care m-au votat, mulțumesc echipei Speakings pentru profesionalism, mulțumesc Ruxandrei Dăescu pentru pregătire, colegilor mei de echipă, mulțumesc soțului pentru toată susținerea și copilului pentru că nu a avut nici o criză în timpul vreunui discurs.

Vă las aici cu Autoironia. Să fie discurs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s