Home

Statul în casă dăunează grav inspirației. Parol că e cel mai prost an pentru blogul meu, de când l-am deschis. Nu am luat niciodată în serios ideea de a scrie la modul profi, dar parcă tot găseam mai des o temă de împărtășit. Poate că unde se apropie ziua mea și din nou mă apuc de făcut balanța, socoteli, setat intenții, etcetera, dar mie recunosc că statul în casă îmi afectează orice chef de a scrie. Că automat mă întreb ce aș putea povesti? Câte șosete au rămas fără pereche în urma modului meu haotic de a spăla rufele? Să postez rețete și imagini cu ce mâncăm prin casă mi se pare prea mare efort artistic pe care nu îl dețin. Să povestesc cum mai că intru în depresie când mă gândesc că se duce anul ăsta și eu mi-am văzut cel mai puțin prietenii, pe unii deloc, că nu am ieșit din țară și că fiul nostru și-a văzut doi bunici doar pe cameră? Ce rost are să te împovărez, doar și tu le ai pe ale tale.

A fost și anul în care mi-am schimbat activitatea profesională. Din Collections, am trecut pe Sales. Am avut o grămadă de lucruri noi de învățat și cine a mai lucrat cu mine știe cât de dornică sunt să știu să lucrez eficient, independent și corect. Măcar am prins vreo lună jumate la birou, dar încă puțin pentru a putea deprinde toată informația și câteva luni bune apoi m-am străduit să devin un bun performer de acasă, cu ajutorul din online al colegilor și al trainingurilor disponibile. Dar ușor nu mi s-a părut, cel puțin la început, să cer ajutor așa zilnic, în scris :)) parcă la birou venea mai natural totul, nu mă simțeam așa neștiutoare.

A fost și anul în care am făcut ceva pentru mine, în ciuda pandemiei, și am participat la un campionat de Public Speaking online, fapt ce m-a provocat, surescitat și entuziamat nespus de mult. Așa că nu mă plâng. Până la urmă, cu bune, cu rele, cu panici, frici, dar și multe bucurii mici, am ajuns până aici. Mi-ar plăcea să scriu mai des, să ies din meteahna asta că nu mai are sens să scriu, nu mai sun interesantă deloc și viața mea e banală. Așa că o să îmi dau singură un avânt și mă apuc de treabă.

La tine cum mai e?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s