Home

Să mă fi invitat acum 10 ani într-un magazin Second Hand, aș fi râs și aș fi spus ce glumă bună! Să îmi fi spus acum 8 ani că găsești lucruri marfă în magazine de tip Mini Prix, iar aș fi zis, dar eu nu merit o bluză de fițe luată la suprapreț de la mall?! Să îmi fi spus cineva că își îmbracă ai săi copii cu haine refolosite de la alți copii, iar aș fi pufnit. Cum, copilul meu să poarte haine purtate de altcineva? Să se joace cu jucării folosite de alt copil înainte?! Noooo, copilul meu va merita ce e mai bun, mai nou, mai bio trio!

Mare noroc că am mai întâlnit niște oameni, am mai citit câte o carte și uite așa am ajuns mai înțeleaptă la aproape 34 de ani ai mei. Acum, admir obiectele vestimentare de la târgurile de tip Yard Sale și nu o dată mi s-a întâmplat să adaug câte ceva la garderoba mea de pe acolo. Chiar mă gândesc și îmi zic, uite ce bine că a reușit cineva să găsească înaintea mea rochia asta superbă, puteam să caut eu pe o mie de site-uri și tot nu o găseam. Cât despre garderoba lui Ionas, mărturisesc că primul set de haine primite pentru el care veneau de la alt copilaș, l-am primit cu inima îndoită. Tot așa gândeam, eh, pentru el clar o să iau mereu lucruri noi. Dar problema cu lucrurile noi e că, dacă vrei să fie și de calitate, te falimenteaza una două dacă nu ești atent. Mai mult, să știu că o pijămăluță a fost iubită de alt copilaș, îngrijită de o mamă sau de o bunică să nu se strice imediat și să mai poată fi purtată de un altul, mi-a umplut inima de bucurie. Pentru că să dai mai departe un lucru în stare perfectă, dă dovadă de mărinimie. Iar cum acești copilozauri cresc în 3 luni de pot schimba mărimea și în decursul unui sezon, parcă e bine să știi că nu trebuie să îi construiești toooată garderoba chiar de la zero. Mare mi-a fost mândria când a venit și rândul meu să dau mai departe.

Nu sunt nici pe departe de a avea o garderobă în stil minimalist. Dar anul acesta chiar m-a ajutat să cumpăr lucruri mai cu cap. Să dau mai mult din lucruri decât dădeam deja înainte. Să aerisesc puțin casa, căci lucrând de 8 luni de acasa, am tot simțit nevoia să ne simțim mai ca acasă. Încă mai e de lucru, iar oricum viața cu un copil de aproape 3 ani pare o eternă înșiruire de jucării. Dar facem ce putem și consider că tot e bine.

Tu ce relație ai cu shopping-ul de haine? Magazine de fițe, retaileri, magazine mici de cartier, Second Hand? Care variantă te atrage cel mai mult?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s