Home

Ziua asta nu a început tocmai grozav! M-am trezit cu o durere de cap, copilul a făcut vreo 3 crizuțe până să iasă pe ușă spre grădi, a plâns până m-a făcut și pe mine să plâng, am început să arunc cu noroi virtual în mine că ce mamă rea sunt, că nu am rămas calmă, că m-am răstit și poate am traumatizat copilul. Toate astea până în ora 8.

Daaar, mare noroc cu soțul îngăduitor și iubitor. Până să deschid laptopul mi-a pregătit o cafea, mi-a servit-o la pat alături de doi biscuiți și m-a asigurat că nu sunt nicidecum o mamă rea. Apoi, m-am urcat pe cântar și am văzut că am mai slăbit 700 de grame de săptămâna trecută. Parcă am întrezărit o rază de soare intrând pe geam. Parcă nu mai e așa o zi îngrozitoare.

În timp ce îmi verificam mail-urile, am mai dat play și la un interviu pe Magic FM cu Cristina Oțel, iar energia ei pozitivă parcă m-a molipsit și pe mine puțin. Altfel zbârnâie contractele la reînnoire acum 🙂

Ce vreau să zic, nu lăsa un început de zi nasol să dea tonul întregii zile. Lasă-ți puțin timp să te recompui, ia o pauză mică, bucură-te de ceva bun și de lucrurile alea faine din viața ta. Sunt acolo, crede-mă, trebuie doar să le scoți la lumină.


Zi cu soare îți doresc!

Advertisement

One thought on “Joi, 5 noiembrie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s