Home

Prezentul proces verbal se încheie azi, 09.11.2020, zi în care Alexandra Clark, cunoscută în cercurile amicale și drept Doamna Scoțiană, privește lumea prin ochii ei în vârstă de 34 de ani.

Evenimentele relatate în prezentul proces verbal vizează data de 07.11.2020, zi în care persoana aniversară s-a trezit în urările soțului și ale copilului de Happy Birthday. Ziua a început, așadar, cu un mare buchet de flori, ce fusese ascuns de către soț cu 24 de ore în prealabil, de după o perdea.

După ce au savurat un mic dejun aniversar, familia Clark a pornit la drum către localitatea natală a doamnei Clark, adică au plecat spre orașul Călărași.

Acolo, au fost întâmpinați de către doamna Chițu cu urări de la mulți ani și cu frumos și delicios tort, manufacturat local, la Nidia Patiserie.

La scurtă vreme după ce au ajuns, în jurul orei 12:30, doamna scoțiană a început să primească o serie de telefoane, de la diverși curieri care încercau să îi livreze surprize acasă.

Mai întâi, a fost buchetul de trandafiri galbeni, comandat din țări străine.

Apoi, un curier a tot încercat să livreze o supriză dulce, de la două prietene și mai dulci, marca Grace Couture.

Soțul aniversatei a plusat și el cu încă o cutie de bomboane desăvârșite.

Suprizele nu s-au terminat până când a ajuns ultimul curier, cu un buchet de flori din partea firmei Eucom, cu care doamna Clark colaborează de câțiva ani pentru testări telefonice în limba suedeză.

Predarea suprizelor a fost posibilă numai cu ajuorul unei vecine care a găzduit florile și tortul peste noapte, astfel încât să fie în stare perfectă până a ajuns doamna Clark acasă. Doamna Clark a mai menționat că este prima dată de la cununia civilă când folosește toate cele 3 vaze din casă.

Prezentul proces verbal se aproprie astfel de final, cu mențiunea că doamna Clark le mulțumește tututor celor care au sunat, au trimis mesaje, au scris pe Facebook, Instagram, și mai ales tuturor celor care au trimis buchete virtuale în contul Irinucăi.

Semnat,

Alexandra Clark

09 noiembrie 2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s