Home

Mult a fost, puțin a rămas. Ultimele ore din 2020 se scurg rapid și ne trezim toți că ne punem, mai mult ca niciodată, toate speranțele de mai bine in anul ce urmează.

Pentru că nu urmează să avem vreun musafir și mai ales pentru că a fost așa cum a fost anul, pe la 10:30 am decis să las orice treabă la o parte și să facem toți 3 o plimbare in cartier. Mai aveam ceva de gătit, dar am decis că poate să aștepte. La fel cum acum stau și scriu in loc sa adun firimiturile de sub masă, după ce a terminat Ionas de mâncat de prânz. Suntem noi între noi, suntem sănătoși și asta e tot ce contează acum.

As vrea sa spun că am o lista de intenții pregătite pentru 2021, dar nu sunt prea bine definite, adică nu sunt SMART deloc 😄 in timp ce pregăteam un desert de dimineață, îmi lăsam mintea sa alerge spre ce vreau din noul an. Și uite așa, am decis că vreau:

– să economisesc cu minimum 50% mai mult decât am reușit în 2020

– să mai slăbesc 6 kg
– să învăț franceza până la nivel mediu
-să-mi dezvolt abilitățile de vânzări, încă mă decid asupra domeniului

-sa citesc mai mult, sa fac mai mult sport, sa petrec mai puțin timp în social media, sa scriu mai mult.

Stoc de cărți mi-am făcut deja, rețete de meniuri sănătoase am slavă cerului, acum sa vedem ce fac pe celelalte planuri.

Refuz sa spun că îmi doresc doar sănătate în noul an. Din păcate, e ceva ce pot influența prea puțin din ce mi-a dovedit universul până acum. Asa ca îmi doresc și îți doresc sa ai un an nou cu mai mult din tot ce îți propui.

Cum înțelept zice Queen Poppy din filmul Trolls care e pe repeat la noinim casa, we’re all going to be the best everything ever! O sa fim cei mai buni la orice ne dorim! Și cu aceasta karma vreau sa intru in 2021.

La mulți ani! 🙂

Advertisement

4 thoughts on “Pa, 2020!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s