Home

Știu sigur că era o vreme, poate mai e și acum, să scrii în cv și să spui la interviu că îți place să înveți mereu ceva nou și că ești întotdeauna în căutare de provocări.

Așa și eu, pe bune chiar. Nu îmi place să simt că a trecut un an peste mine fără să învăț ceva nou sau să învăț să fac ceva mai bine. Anul trecut, de exemplu, a fost despre Public Speaking, și cu tot statul meu în casă, am găsit resurse să produc niște discursuri bune (zic eu) care să mă aducă în sferturile unui campionat național online de Public Speaking. A fost și despre a dezvolta abilitățile mele de Vânzări, așa că am participat la 2 traininguri din acest domeniu, care mi-au resuscitat latura întreprinzătoare. Nu zic antreprenorială, că pe acest plan încă nu sunt sigură ce voi face pe viitor. Dar s-a cunoscut. Am luat două premii într-un an pentru performanță.

Anul acesta, am decis să învăț limba franceză. Nici nu m-am hotărât bine să fac asta, că s-au și legat lucrurile cu un curs nou de suedeză pe care il predau online, sâmbăta. Dar ce vreau să spun de fapt este că mi se pare că abia acum îi înțeleg pe cursanți la primele ore de suedeză. Cum le tremură vocea de emoție când citesc primele propoziții sau cum se uită cruciș la mine când le povestec cum exprimă suedezii jumătatea de oră.

Pentru că și eu sunt acum în aceeași oală cu ei. Păi cum e posibil ca în loc de 80, să spui de 4 ori 20? Sau în loc de 70, 60+10?!?! De ceee? Dar mă bucur mult că m-am apucat de franceză, sper să mă țină entuziasmul și să devin mai conștiincioasă cu temele, că acum sunt ca elevul ăla care zice că i-a mâncat pisica tema.

Tu ce ți-ai propus să înveți sau să aprofundezi anul acesta? Sunt curioasa 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s