Home

“Un curs la care chiar ma loghez cu plăcere.”

Așa s-a încheiat modulul meu de limba suedeză, organizat în colaborare cu centrul BSmart. Mărturisesc că am avut ceva emoții. A fost primul curs de grup livrat în totalitate în online, sâmbăta, la o oră la care băiețelul nostru cere multă joacă.

Dar, ca de obicei, am primit toată susținerea din partea jumătății mele mai bune, și Ionas chiar mă trimite el acum să lucrez cu Suedia, deci s-au aranjat lucrurile.

Revenind la curs în sine, a fost grozav! Am și avut parte de un grup mi-nu-nat! Toți cursanții mei sunt oameni faini, căci sunt mereu oameni care vor să facă mai mult, să fie mai buni, să evolueze, practic genul meu de oameni așa 🙂 dar acum, în ciuda online-ului și a temerii mele că poate nu vor fi la fel de concentrați ca într-o sală e curs, totul a decurs super bine. Prezența record la curs. Oameni curioși să învețe, cu temele mereu făcute de la o ședință la urmatoarea.

A fost un sentiment grozav să fiu alături de cursanți pentru a le îndeplini obiectivele. Și dacă oamenii sunt dispuși să își consume jumătate din ziua de sâmbătă învățând ceva, normal că mă simt și eu motivată să mă alătur călătoriei lor.

Acum, iau puțină pauză, dar deja pam planuri pentru următorul curs.

Tu ce mai înveți zilele astea?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s