Home

M-am cam săturat de vara asta instabilă. Parcă ne face în ciudă, cum se aproprie weekendul, cum se strică și mai tare vremea. Și unde mai pui, că instabilă așa cum e, ne ține și arestați la domiciliu în formulă completă, căci domnul Copil s-a căpătat cu o viroză. El și înca 70% dintre cunoscuții noștri. Toată ziua alternăm siropuri, facem ceai, suflăm nasul, gătim, ne jucăm și desigur, muncim. În casă. Că afară plouă.

Eu știu teoria aia cu nu lăsa să te afecteze ce nu poți influența oricum. Dar când ajungi să dai peste o vecină pentru că efectiv nu ai văzut-o (și nu eram cu ochii în telefon), atunci începi să te întrebi oare câți neuroni mai ai disponibili. Să nu mai zic că nu știu ce se mai petrece în lume. Am mai pățit eu așa odată, tot când a avut Ionas o viroză. Am ratat știrile vreo 3 zile, și când am revenit la normal, aveam alt prim ministru. Așa că dacă a fost ceva super important de luni încoace, vă rog să îmi spuneți și mie.

Măcar am avut parte și de puțină socializare printre picăturile de ploaie, așa că se mai achită nemulțumirile mele :))

Dar sincer vă spun, nu mai vreau să văd curcubeu și nici postări cu ROGVAIV. Asta înseamnă că a mai plouat puțin. Sau mai mult, depinde cât de ghinionist ești. Vreau să vină vara odată, să fiu leșinată de la căldură, să mă prăjesc la soare (chiar și pe balcon) și să îmi fac bagajul de vacanță fără să împachetez pelerine de ploaie și hanorace și cizme. Destul că mi-am luat gândul de a-mi mai cumpăra sandale noi, mi-am luat niște espadrile. Gata! Am zis! 🙂

Mai dorește careva să își verse năduful aici?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s