Home

Mai țineți minte alea două săptămâni de iarnă din ianuarie? Eu le uitasem aproape, dar a avut grijă cineva să îmi aducă aminte chiar azi de diminețile grele cu pași de pinguin pe gheață și de serile în care încercam să îmi activez privirea cu laser ca sa văd pe unde calc.

Supărată fiind într-o dimineață, pe 25 ianuarie mai precis, că nimeni nu se încumetă să curețe porțiunea de asfalt pietonal de pe Șoseaua Pipera, între semafor și clădirea unde lucrez, am trimis un mail politicos la contact@politialocalasector1.ro, că așa apărea la ei pe site, spunându-le că bucata aceea de troutuar este foarte periculoasă și că e din ce în ce mai greu să eviți monturile de gheață.

Veți fi surprinși să aflați poate că nu am primit nici un răspuns…până azi. Vreo 20 de zile mai târziu. A durat ceva, dar răspunsul primit a meritat toată așteptarea. Zice:

Doamna Alexandra Chițu

Urmare a adresei dumneavoastră înregistrată la Administrația Domeniului Public Sector 1 cu 686 / 25.01.2016, direcționată către Poliția Locală Sector 1 cu nr. 454 / 03.02.2016, cu privire la efectuarea  necorespunzătoare a prestației de deszăpezire a trotuarelor  de pe Șoseaua Pipera, vă comunicăm faptul că zona reclamată nu este în aria administrative a sectorului 1, astfel încât Primăria Sector 1 nu are competență în soluționarea aspectelor sesizate. Șoseaua Pipera este arondată sectorului 1 doar pe tronsonul dintre strada Nicolae Caramfil și Bd. Barbu Văcărescu.

Vă asigurăm pe această cale de întreaga noastră disponibilitate pentru rezolvarea problemelor ce intră în competența Poliției Locale Sector 1.

Am încheiat citatul. Într-adevăr, după ce am citit această solemnă informare, am intrat pe internet și se pare că șoseaua Pipera este în sectorul 2. Dar nu pot să nu admir îndemânarea și condeiul cu care a fost scrisă această comunicare.

Cred că cel care a trebuit să răspundă s-a uitat la mail-ul meu și, mustăcind ușor, și-a zis: Ha ha, de asta scap ușor, Pipera nu e la noi. De aia i-o fi și luat 20 de zile, între timp a rezolvat cazuri mult mai importante decât trotuarul meu alunecos din alt sector. Și unde mai pui că între timp a venit și primăvara. Așa să tot fii Director Executiv la Primărie.

În fine, morala: Atenție mare unde locuiți și de cine aparțineți. Nu vreți să adresați o problemă în locul nepotrivit, căci puteți aștepta așa în total și 40 de zile ca să aflați un răspuns pertinent. Asta și Google maps rules, știu și eu acum unde sunt pe hartă.

cars

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s