Home

Ziua mea de Craciun de anul acesta a decurs in stil scotian. Ne-am trezit de dimineata, ne-am spalat pe dinti, pe fata, ne-am urat “Craciun fericit” si am inceput ceremonia de inmanare a cadourilor. Au fost ceva cadouri inmanate si m-am ales cu cateva lucruri fooarte frumoase si utile. Cine zice ca ziua de Craciun nu e neaparat despre cadouri, nu a trait Craciunul scotian. Cadourile toate sunt impachetate cu grija, in tot felul de hartii si ambalaje festive, cu mici accesorii gen oameni de zapada sau elfi agatati. Toata lumea primeste si felicitare, ceea ce mi se pare um gest foarte personal si binevenit.

20161224_170803

A fost o zi extrem de relaxanta pentru mine. E super sa fii musafir de Craciun! Cea mai solicitanta activitate a fost sa decorez cateva aperitive, altfel am baut si mancat linistita.
Meniul scotian a fost compus din aperitive: somon, prosciutto, pepene galben, salata verde, urmate de supa de vita cu multe legume si foarte gustoasa. Felul principal anul acesta a fost friptura de vita cu diverse garnituri. Trebuie sa marturisesc ca vita scotiana este una dintre cele mai grozave carnuri mancate vreodata! Vita argentiniana e mic copil pe langa ea. A fost si celebra Christmas pudding prezenta, dar eu am ales sa consum niscaiva mini tarte de cheesecake cu caramel sarat.
Nici nu stiu cand a trecut ziua. Parca a fost o clipa intre cand m-am trezit si cand imi venea sa ma rostogolesc dupa masa.

20161225_155531
Acum sper doar sa ma odihnesc cum trebuie, sa pot fi odihnita maine, de Boxing Day, adica prima zi oficiala de reduceri.
Seara frumoasa si digestie usoara va doresc!

20161225_121649

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s