Home

Cum? Am întârziat o zi cu Ziua Îndrăgostiților?! Ei bine, da. Am fost total neromantică ieri și am ales să merg la sală, să transpir și să îmi blestem și să îmi iubesc existența în același timp. Dar pentru că Neil obișnuia să sărbătorească totuși Valentine’s Day în UK, am zis că putem să amânăm cu o zi.

Deși uneori par mai mult croită cu gândire mai puțin feminină, am considerat că o zi, din când în când, e bine să depui efort. Așa că am început de cu seara, am făcut câteva brioșe în foi cu inimioare, ca un mic dejun surpriză. De fapt, a fost aluat de banana bread, doar că s-a nimerit în forme romantice. De dimineață, m-am aranjat, mi-am pus rochiță, că doar ieșise și soarele cât de cât, am făcut rezervare la un bsistro simpatic și mi-am dat întâlnire cu iubitul meu la ceas de seară.

heart

Ajunși la Bistro Guxt, am fost foarte plăcut surprinși de primirea călduroasă și prietenoasă a proprietarului. Ne-a spus că, de Ziua Îndrăgostiților, a trebuit să refuze 15 apeluri de rezervare, căci era full house. În seara asta, mai că am crezut că am rezervat tot localul pentru noi, nu doar o masă. Spre sfârșit, până să plecăm, s-au mai ocupat două mese. Mâncarea extrem de delicioasă, iar băuturile foarte variate. Am râs cu Neil, ne-am mai gândit un pic la nunta ce se aproprie cu pași rapizi, am ciocnit câteva pahare, ne-am ținut de mână mai tot timpul și ne-am privit în ochi minute în șir.

Deși se zice că iubirea trebuie trăită și sărbătorită zilnic, din păcate, nu se întâmplă chiar așa. Ne trezim cu noaptea în cap, bem cafelele ca că nu plecăm ca niște zombi de acasă, ajugem la birou, ne mai întrebăm în timpul zilei dacă mai trăim, ne vedem seara super obosiți și apoi o luăm de la capăt. Cu mici variațiuni.

Așa că m-am bucurat enorm că am sărbătorit Valentine’s Day azi, în liniștea unui restaurant cochet, cu muzică bună, cu mâncare delicioasă și parcă un pic mai îndrăgostită decât de obicei.

Și acum că a trecut, voi cam ce ați făcut? Cum ați sărbătorit iubirea? Pe unde ați ieșit? Sau pe unde n-ați ieșit? Vreau idei pentru Dragobete 🙂

love

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s