Home

Iată că am ajuns la jumătatea programului Prima (şi Singura?!, e prea devreme sa decidem :)) Sarcină. Am împlinit 20 de săptămâni de sentimente ciudate şi amestecate de fericire pură şi panică în toată regula, dar una peste alta sunt foarte bucuroasă că mă simt bine, pot să merg la serviciu şi nici nu am prins vreo răceală până acum.

A fost o vară ciudăţică fără pic de alcool, fără o noapte petrecută în club şi parcă simt că nu mi-am mai văzut prietenele de o veşnicie, dar pe de alta parte, să-mi văd corpul transformându-se şi pregătindu-se de actul de magie supremă m-a consolat ceva. De 4 săptămâni, burtica mea a devenit de-a dreptul vizibilă. Zâmbesc amuzată când lumea îmi spune că nici nu se observă sarcina. Oameni buni, eu nu am avut in viaţa mea 100 de cm în jurul taliei! Da, am fost mai chunky dintotdeauana, dar talia era talie 🙂 Oricum, mă bucur tare ca gogoaşa a crescut, căci poate altfel nu aş mai fi simţit atât de bine primele lovituri din interior, vineri, 22 septembrie 2017. Lovituri e mult spus. Mai degrabă, niste pumnişori minusculi făceau acrobaţii de prânz, sau poate era un protest de foame, căci trecusem de ora mea normală de masă, însă cert e că a mişcat bine de tot, că până şi cosmeticiana mea a observat (eram la pensat).

De atunci, Neil ma întreabă întruna: Acum mişcă? Simţi ceva? Să îmi spui, să simt şi eu. Dar, deşi a mai mişcat şi în weekend, nu a fost aşa palpabil şi el nu a putut sa simtă magia şi în nici un caz furnicăturile pe care le simţeam eu. I-am zis să îşi amintească ce zice teoria, că în perioada asta doar mama simte mişcările şi tata trebuie să se conformeze şi să nu fie gelos, dar îl văd cum abia aşteaptă să simtă şi el o lovitură de posibil viitor rugbyst.

La jumătate de sarcină, mă simt liniştită. Momentul naşterii pare încă departe, ceea ce e bine, încă nu vreau să mă gândesc la partea asta. Intrebată şi dacă nu vreau să treacă mai repede timpul, să îl văd odată, zic mereu că nu. Perioada asta e de-a dreptul unică pentru mine şi nu mă grăbesc deloc niciunde. Sper sa gândesc la fel şi la 120 cm în jurul burţii 🙂

 

poza

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s