Home

Ce faci când ai epuizat ideile de cadouri pentru jumătatea ta? În 4 ani, am cumpărat, pe rând, bluze, hanorace, tricouri, cămăși, ceasuri, parfumuri, ghete, bocanci, pantaloni, căciulă, șosete, portofel chiar și playstation. Așa că vine o vreme în viața unui om când se gândește să schimbe strategia.

Anul acesta, de Valentine’s Day, am decis să trișez un pic și să iau un cadou pentru amândoi. Astfel că m-am orientat către a crea o experiență de data asta și am ales o oră de masaj de relaxare la Orhideea Spa. Pachetul de cuplu includea masaj de relaxare de 30 de minute, masaj cu pietre calde 10 minute, masaj antistres la cap și gât 20 de minute, câte un pahar de șampanie și ciocolată și acces la saună și piscină.

Urma să fie o experiență deosebită și pentru mine, întrucât nu am mai făcut masaj de relaxare înainte. Masaj anticelulitic da și puțină reflexoterapie la un moment dat, dar nu am avut niciodată o oră întreagă de relaxare. Neil nici atât.

Așa că în weekend, am chemat bunicii de la Călărași să stea de gardă cu piticul și noi am plecat la spa. Numai bine, amândoi ne simțeam cam rupți de spate, eu și mai mult după trei zile întregi de bebelușeală pe cont propriu. Nu mai fusesem la Orhideea Spa, așa că mi-a plăcut încă de când i-am trecut pragul. Cu o atmosferă caldă (la propriu, cred că erau 30 de grade înăuntru) și cu o persoană foarte amabilă la recepție, am fost îndrumați către vestiare. Înăuntru, curățenie lună. Urăsc vestiarele unde e plin de praf și fire de păr pe jos, deci încă o bilă albă la curățenie.

Apoi, a venit momentul să înceapă masajul. Cel de relaxare de 30 de minute pornea chiar de la tălpi și urca ușor ușor spre spate. Deși era menit să fie de relaxare, evident că au fost și unele puncte dureroase, unele unde aveam gâlme efectiv, altele pe care probabil că nu le-am pus în mișcare mai deloc stând în casă și neavând voie să fac exerciții fizice după operația de cezariană, altele preapuse în mișcare și mai mult ca sigur în poziții incomode și incorecte, la alăptat sau alintat.

În mare, am simțit că am dormit o noapte într-o oră, așa de relaxată m-am simțit la final. Și pentru că soțul era la volan, m-am sacrificat și am băut ambele pahare de șampanie. E ceva magic în a consuma șampanie la ora 12:00, acum îi înțeleg pe parizienii care savurau un pahar la micul dejun. Și deși puțin sceptic inițial la ideea de masaj, Neil a declarat și el că se simțea super relaxat și că spatele lui a primit această oră cu maximă recunoștință și chiar el a zis că e musai să repetăm experința cel puțin o dată la două luni.

La piscină și saună nu am mai intrat, căci mai aveam lucruri de rezolvat până să trebuiască bunicii să se întoarcă acasă, dar arătau foarte bine și data viitoare cu siguranță vom petrece mai mult timp acolo. Mai menționez că noi am fost într-o zi de duminică și nu părea deloc aglomerat, numai bine cât să te bucuri în voie de toate facilitățile.

Și uite așa, am marcat un Valentin cu un masaj binevenit, urmat de un prânz liniștit și neîntrerupt în oraș. Urmează curând aniversarea de un an de la căsătorie. Să văd ce idei îmi mai vin până atunci.

toa-heftiba-578099-unsplash

sursa foto:  Toa Heftiba – Unsplash

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s