Home

Având niște timp se omorât prin aeroport iar apoi în zbor, am reușit să termin acest roman pe care îl incepusem acasă de ceva vreme. Recunosc că nu prea grăbisem lectura, deoarece mi s-a părut din primele pagini mult prea siropos pentru gusturile mele.

Dar cum eu din principiu nu renunț la o carte odată ce am început-o, am continuat cu stoicism să citesc. Și in ciuda stilului cheesy, eram chiar curioasă. De ce n-a mai sunat, dom’le? Nu i-a plăcut fata, a fost doar o distracție pentru el, a avut un accident și era amnezic, era ea nebuna și și-a imaginat totul…voiam să aflu. Și dacă prima jumătate de carte am dat paginile doar ca sa fie date, după o vreme m-a prins un pic acțiunea și am trecut peste rândurile romantice cel puțin.
Cred că ar ieși un film simpatic din carte, ceva la care să plângă fetele când il vad, un Notebook style așa. Deci dacă îți place stilul cheesy si vrei să afli de ce nu a mai sunat, e o carte numai bună pentru o dimineață leneșă la plajă sau, ca in cazul meu, pentru un zbor de o oră jumate. Acum să văd dacă mai am timp să citesc ceva până la toamnă. Over and out!
dav
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s