Home

Știu că ești o femeie ocupată. Și pe bună dreptate. Una doua, unui pici ii mai cade un dințișor și tu trebuie sa zbori de indata, sa îi lași ceva simbolic sub perna.

Macar Mos Crăciun termină cu toata treaba într-o singură noapte. Wham Bam și gata, toată lumea e fericită. La fel și Iepurașul de Paște și Moș Nicolae. Dar munca ta e non stop si unde mai pui că mulți nici nu cred in tine. Eu eram așa și asa, recunosc, dar de cand cu alianța romano-scotiana, cred. Doar ce traditie e a soțului a devenit și a mea și invers.

Acum vezi tu, știu că nu intra in atribuțiile tale neapărat, dar sunt aproape disperata și scriu și eu, poate poate s-o mișca ceva. Sau poate îmi dai un contact unde as putea escala situatia.

Ideea e că, pana să cadă dintii de lapte, trebuie sa iasă mai întâi cam toți la suprafata. Și puiul nostru de om are 2 dințișori și multe gingii inflamate pe langa. Așa și? Ar zice unii. Dar nu e chiar așa. Sa spunem că ne-am obișnuit să muște din noi mai ceva decât dacă am avea un catelus. Dar noaptea e chiar extrem de obositor pentru toată familia cu trezirile astea din oră in ora, uneori și cu plânsete. Chiar ne da zenul peste cap. Și mă gândeam, oare ai cum sa faci o magie, sa spargă gingia odată și să vedem și noi dințișorii la suprafață? Te rog eu mult!

Promit sa mă revanșez eu cumva daca mă ajuți cu treaba asta.

Semnează o mama obosita, dar optimista 🙂

Alexandra

anthony-tran-639202-unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s