Home

Doi ani din viață am fost singură la părinți. În ciuda memoriei mele de elefant, nu îmi aduc aminte cum a fost această perioadă. Eu de când mă știu, am un frate.

Am frânturi de imagini in minte, eu stand pe pat la mamaia in casă, cu o pernă mai mare decât mine pe picioare și cu Gabi mic mic mic pe ea, iar eu dând de zor din picioare ca nu cumva sa se trezească.
Apoi îmi aduc sigur aminte de momentele când îl zgâriam sau mușcam, ca sa îmi lase odată telecomanda de la televizor și să urmăresc liniștită Înger Sălbatic. Imi aduc aminte câte jocuri am inventat in sufragerie, cu câtă complicitate făceam rost de bani pentru dulciuri, dar și cum ne loveam și băteam cum nu ne convenea ceva. Am rezistat în același dormitor până în clasa a 5-a eu, el a 3-a, dar cu greu trecea o zi atunci fara să ne luăm la harță. Până la urmă, boys will be boys si girls will be girls, undeva tot trebuia să ne separam afacerile.
Odată, la un meci de fotbal al lui, prin liceu, am promis că vin să ii țin galerie. Am mers, am strigat acolo cat am putut și la un moment dat, a dat și un gol. Enormă mi-a fost mirarea când și-a dat jos tricoul, iar pe maieu scrisese cu pixul Pentru Sis. Eee, cine mai era ca mine atunci?
Ce mă mai enervam când, la liceu fiind, mă obligau ai mei să îl iau cu mine peste tot, desi el era mai mic și nu înțelegeam de ce trebuie sa am această “povară” după mine. Dar băieții din anturajul meu l-au primit mereu cu prietenie și poate l-au învățat și o prostie sau două, așa ca între băieții mai mari.
El a fost primul pe care l-am sunat când am încheiat o relație de 4 ani și când am simțit deodată că mă ia atacul de panica. A lăsat ce făcea la Călărași, s-a urcat in mașină și a venit imediat, m-a dus la el acasă și m-am liniștit acolo.
Azi, face 30 de ani și în curând va fi și tătic. Eu mamă de băiat, el tată de fetiță. Sunt emoționată tare la gândul că fratele meu este azi un bărbat în toată firea și că este și el pe cale să intre in aventura bebeluseasca.
La multi ani, bro! Sa avem un an incredibil de frumos intr-o noua formula! Te pupa Sis!
IMG_20181125_141644
Advertisement

2 thoughts on “La Mulți Ani, Bro!

  1. Pingback: Aproape un An de Bebelușeală | Alexandra Chitu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s