Home

Încă de acum vreo 3 luni, am hotărât că trebuie să îi amenajăm camera lui Ionas. Nu de alta, dar prințului tare ii place co-sleeping și tatăl lui Ionas se cam săturase sa tot fie exilat pe canapea, in sufragerie. Căci lui îi place co-sleeping doar cu mama lui, pe Neil îl lovea și îl împingea până nu mai rezista și pleca in alta camera.

Zis și făcut. Pereții in casă noastră sunt toți albi. Am vrut să adăugăm o pata de culoare și, inspirată de cum a decorat un perete cumnata mea, Emi, am decis sa facem niște munți. Nimic mai simplu, doua culori am ales, ni le-a pregătit un domn amabil in Hornbach și am venit acasă pregătiți să desenăm triunghiuri pe pereți.

Ca să fim mai eficienți, l-am chemat pe fratele meu, Gabi, in ajutor (vezi, te menționez aici, să nu mai zici că nu te laud cand ești de ajutor 😄). Așa că am trasat cu creionul triunghiurile, după ce am măsurat peretele înainte și am decis cam ce baza și înălțime să aibă fiecare și am lipit banda adezivă pe margini, ca sa putem vopsi cu ușurință. Dar, vedeți voi, el m-a lăsat pe mine sa lipesc banda, iar eu in dibăcia mea, am pus parte peste parte unde trebuia sa vina albastru, așa că rezultatul a constat în niște munți albaștri cu niste gauri albe in ei. In poza de mai jos, puteți vedea despre ce vorbesc aici 😅

Mă rog, am retușat rapid, iar acum tot mai am de pictat puțin in jurul prizei, pentru că s-a luat un pic de albastru când am dezlipit banda.

Evident că nu a lipsit momentul funny al experientei. La final, când totul arăta foarte bine, frate-miu a alunecat cu bidineaua in mână, lăsând o dâră gri pe perete…

Noroc că adusese ele niste lavabil alb just in case.

In fine, peretele a fost gata. Apropo, daca vreți să faceți un perete asemanator, Pinterest va sta la dispoziție cu o grămadă de idei, cum ar fi:

Urmatoarea dilema era cu patul. Voiam ceva cat mai jos, ca sa nu stau cu teamă că se va super lovi dacă o să pice din pat. El este în faza in care face kilometri in somn, iar într-o noapte m-am trezit cu el…pe lângă pat, asa că voiam ceva mult mai sigur pentru el. După ce am dezbătut cu tatăl meu modelul și dimensiunile, mi-a făurit un pătuț super simpatic, ce îmi dă posibilitatea să îmi pun imaginația la încercare, pentru viitoare decorațiuni.

Cu acest pat marca Modelco SRL și cu noua lenjerie de la English Home, am zis sa ne încercăm norocul și să vedem dacă ii place prințului. După ce a scos doi de wooow și a arătat cu mâinile entuziasmat spre munții albaștri, a decis că e cazul să revină la cartea lui cu Ferma Animalelor și să își spună singur povestea ca in fiecare seară.

Acum doarme și eu stau întinsă aici și scriu, păzindu-l. Ușor usor, voi incerca să îl las sa doarmă singur. Soțul era așa buimac și obosit după o zi lunga de muncă, joacă și ajutor la curățenie, că se ducea sa se întinda in canapea, din obișnuință. I-am zis că poate să profite și să doarmă în pat, in sfarsit, ca un om normal 😊

Amândoi sperăm că, încetinel dar sigur, vom ajunge sa dormim împreună din nou. Căci tare îl iubim pe Ionas, cum ne iubim și unul pe altul și tare am vrea sa ne regăsim și noi cat de curând timpul în 2, fie. Și când suntem în lumea viselor. Vedem ce o sa mai vina.

Între timp, mă uit după alte decoratiuni, jucarii, accesorii, nebunii.

Later edit: Ionas e destul de încântat de noua lui camera, chiar ieri, dupa masa, a arătat cu degetul că vrea în pat (a se citi că era super obosit și voia să doarmă). Încă nu am inima sa îl las singur sa doarmă, a trecut doar o saptamana, dar mă furișez când adoarme și mai pot și eu să stau linisilin de vorba cu soțul. 

Între timp, a sosit și covorul, așa că e din ce in ce mai frumos la el în dormitor ☺️

Și uite-asa, am încălecat pe-o șa și mă duc și eu curând in lumea viselor. Noapte bună!

Covor și autocolante: http://www.bonami.ro

Luminițe și lenjerie cu elefanți: Jysk

Advertisement

4 thoughts on “Camera lui Ionas

    • Heei! Am ales din paletar și nu mai rețin codul 😣 noi am mers la domnul de la Hornbach cu poza de pe Pinterest care e și in articol și dumnealui ne-a sugerat nuanțele. Spor la pictat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s