Home

Nu știu alții cum sunt, dar eu am început Ziua Îndrăgostiților de aseară.

Ieri a fost o zi îngrozitoare pentru mine. Nopțile nedormite pentru că erupție dentară (again!), efortul fizic cu amenajarea camerei lui Ionas, plus joacă, plus plimbat pe afară, plus gătit, plus plus plus, m-au adus la granița cu epuizarea. Nici de mâncare sau cafea nu mai aveam chef ieri. Pur și simplu îmi doream somn, sa stau întinsă, cu pătura peste cap și să nu mai văd, să nu mai aud. Dar ce te faci cu gâza kamikaze care vrea sa alerge peste tot?!

Prietenele mele au simțit ele ceva, că au tot insistat sa ne vedem, să fim toate 4 macar pentru o ora, căci ele mergeau și la un concert după. Concert la care as fi mers și eu daca nu era după ora 9 seara. Ce oameni și ăștia, să pună concerte seara, zău!

Cu foarte puțină tragere de inimă, m-am aranjat sa ies. Soțul a alergat de la birou acasă, ca sa imi dea cat mai mult timp de stat în oraș și a mai venit și cu flori, dragul de el. Mai mult târâș decât grăbiş, am plecat. La metrou, parcă mă ardeau ochii de somn. Îmi tot ziceam că ce o fi în capul meu sa ies, că oricum nu o să mă bucur și mai aveam și atâta treabă de făcut acasa.

Dar ce sa vezi, cum le-am întâlnit, parcă mi-au luat cu mâna toată oboseala și frustrarea. Mama Alexandra nu a mai existat pentru o oră, ci a revenit în scenă fun Alexandra. Woop woop! Evident, deși le rugasem in avans să nu vorbim despre copii prea mult, că am nevoie de o pauza, tot eu am adus în discuție micuții. Pentru că nu ai cum sa elimini total o așa importanta parte a existenței tale și să fii doar fun și sufletul petrecerii. Dar efectiv simțeam cum mi se face lifting facial de la un minut la altul.

Soțul știe că îl iubesc foarte foarte mult și de romantici ce suntem, el va merge la fotbal diseară, iar eu voi lua o cină distinsă cu celalalt bărbățel din viața mea. Mă gândesc să fac ceva special, poate niste plăcinte cu dovlecel 😋

Totuși, am scris textul ăsta cu gândul la fetele astea, care nu se lasă de mine, chiar daca eu am zile când sunt antisocială, ele au zile când au o grămadă de alte lucruri pe cap. Ne regăsim mereu in prietenia noastră și ne iubim necondiționat, exact așa cum suntem. Așa că Andu, Miha, Geo, va iubesc rău de tot! 💛💛💛

Advertisement

2 thoughts on “Iubirile Mele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s