Home

De când cu zilele acestea cu soare și temperaturi crescute, zici că mă mănâncă tălpile și alta nu, că pot număra ușor orele (de zi) petrecute în casă.

Am avut și noroc ca în weekend a fost mama pe aici, a calcat absolut toate rufele care erau stivuite in șifonier, a gătit, a făcut curat de și acum mă mai minunez când a avut timp să facă atâtea in doar câteva ore. Mie nu mi-au rămas multe de făcut la început de săptămână, așa că am stat pe afara cat de mult am putut. Duminică un parc, luni alt parc, marți terasa unui mall și uite așa ajung la mijlocul săptămânii cu o ușoară febră musculară la picioare dar cu o încărcare magnifica de vitamina D, care mă ține în priză. Sau poate joacă și luna plina vreun rol, cert este că mă simt ca iepurașul pe Duracell 😄

Ionas e, evident, super incantat. Deși e drama mare când trebuie sa îl îmbrac să ieșim, altă mică dramă când îl așez în carucior, cum ieșim pe ușă, cum ii trece orice suparare. In parc, dă-i și aleargă unde vede cu ochii, că e iarba, nămol, pavaj – nu contează, important e sa prindă viteza. Desigur, încă o mare dramă la plecare, deși are ochii oblici de oboseala, nu se da așezat în cărucior prea ușor. Oricum ar fi, parcă doarme și mai bine când petrecem și 3 ore pe afara in total.

E frumos cu soare în viața noastra, mai ales când știu că în două zile iar se întoarce vremea rea, așa că mai de prețuit sunt orele pe care le putem petrece outdoors.

Mai am si maine in plan o plimbare și după promit sa ne cumințim, să stăm mai mult prin și pe lângă casă. Sa vedem 😄

Advertisement

2 thoughts on “Me + Soare = Love

  1. Foarte frumos! Chiar e vreme numai bună de umblat pe afară. Şi noi stăm cât de mult posibil şi adunăm pietricele. Ăsta e un nou hobby. Începem să facem colecţie şi acasă :)))
    Zile calde cu soare să tot avem! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s