Home

Aaah, 1 martie…una dintre acele zile in care ai șansa să vezi cei mai mulți bărbați ieșiți la shopping. Pentru că, ce crezi, multi lasă chiar pe 1 martie achiziționarea mărțișorului perfect.

E un spectacol la care clar îmi place să mă uit. Îi vezi buluciți asupra tarabelor de mărțișoare, cred că se iau unul după altul, de parcă nu ar vinde toate cam aceleași lucruri, și iau mărțișoarele la mână și le tot întorc pe toate părțile, sperând să îl găsească pe cel mai frumos dintre toate. Tata recunoaște că are ca și criteriu sclipicenia. Cu cat strălucește mai tare (a se citi cu cat e mai încărcat cu pietricele fel de fel) pe acela îl alege. Cred că într-un singur an a ales ceva discret, pe care chiar am putut să îl port și atunci l-am întrebat dacă i-a făcut altcineva cumpărăturile. Soțul mai glumește și zice că între Valanetine’s Day, Martisor si Ziua Mamei mai bine îmi transfera salariul și știe o treabă 😄 dar nu e chiar așa, chiar nu sunt fițoasă, really now.

Eu de mărțișor oricum nu sunt pretențioasă. Deși astazi, la mall, erau cozi la Pandora, Nyx, Mac și altele, mie îmi place să primesc ceva mai clasic. Un trifoi, un coșar, un ghiocel, ceva tradițional pe cat posibil. Unde mai pun că anul asta am ratat chiar toate târgurile de mărțișoare artizanale, ba a fost prea frig să ieșim din casă, ba a fost prea departe de casă, așa că am zis pas până la urmă.

In fine, sper ca lui Ionas sa ii placa sa bricolam împreună mai târziu, mie mărțișoarele făcute de mână, cu gândul la cineva mi se par cele mai autentice și drăgălașe. Dar vedem ce o fi.

Până se face el destul de mare, cât să îl las in voie cu lipici, foarfece și altele, va doresc o primăvară superbă, cu mărțișoare pe placul vostru și cu multă culoare și voie bună!!!!

Advertisement

2 thoughts on “Urare de Mărțișor

  1. eu am incercat (cam fara succes) sa le explic colegilor mei germani traditia martisorului …iar ei tipau toti in cor: discriminare :)))
    daaar…unul dintre ei mi-a oferit astazi un snickers cu ocazia martisorului sweet :))
    o primavara frumoasa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s