Home

Am meeting. Trebuie să țin o prezentare in fața managerilor din întregul departament. Știu că sunt oameni profesioniști, care nu au timp de pierdut. Ajung in fața lor. Încep să le vorbesc. Dar vai! Pe măsură ce văd că sunt atenți la vorbele mele, simt cum încep să îmi ardă obrajii, vocea e tot mai gâtuită, am palpitații și sincer nu știu cât mai am până să leșin.

Și astfel, mă trezesc din acest vis urât. Pentru că doar asta e acum pentru mine emoția vorbitului in public. Dar știu că ușor nu mi-a fost, astfel că m-am gândit să organizez un workshop de public speaking special gândit pentru doamne, să împărtășesc din cunoștințele și experiența mea. 
Pentru că, la fel ca atunci când te antrenezi pentru un maraton, vrei sa fii in forma ta cea mai bună în ziua alergării. Așa că hai alaturi de mine, să mâncăm elefantul acela bucată cu bucată și să antrenezi mușchiul vorbirii până e pregătit de maraton. O sa petrecem o zi împreună, timp in care vei afla o grămadă de trucuri pentru a scăpa de emoția vorbitului in public, cum sa captezi și să menții atenția publicului tău și cum sa te asiguri că ții o prezentare de succes. Apropo, vei și vorbi in public 🙂

De ce un workshop dedicat sexului frumos? Pentru că e luna martie, luna femeii și așa am decis, ca de data aceasta sa fim ”între fete”. Mai mult, locul unde voi ține aceasta sesiune, Yummy Mummy, oferă un bonus participantelor. În urma participării la curs, poți beneficia de o sesiune de spălat, coafat lejer și manichiură clasică la 75 lei sau poți avea o reducere de 30% la orice alt serviciu la alegere. Eu știu pe propria-mi piele că mă simt mult mai bine și mai încrezătoare dacă ajung la o întâlnire de business cu unghiile îngrijite sau cu părul frumos aranjat.

Așadar, recapitulare:

Când? Joi, 28 martie – 8 ore

Unde? Yummy Mummy Beauty Salon – zona Tineretului

Cost? 150 lei/persoană. Vii cu o prietenă? Beneficiezi atunci de 15% discount.

Cum te inscrii? Dă de veste la cursuri.edunow@gmail.com, iar eu îți voi trimite detaliile necesare.

Între timp, spor în toate!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s