Home

Șoc și panică în viața mea virtuală. M-am delogat de pe Facebook ca să verific un alt cont și când să revin, hop mesajul de mai jos.

Trece o oră. Nimic. Se fac 2 ore. Același mesaj. Deja mă lua cu palpitații. Am mers prin oraș, ne-am plimbat prin parc, din când în când, mai incercam sa mă loghez. Nimic.

Acum, că a revenit în viața mea, cred că am dat scroll down in gol așa vreo 10 minute, parcă voiam să recuperez ceva. Recunosc că e aproape un viciu pentru mine Facebook-ul. Mai ales acum că stau departe de prieteni cu care mă văd destul de rar, parcă așa îmi mai satisfac nevoia de conectare, urmărind să văd ce mai face unul altul.

M-am gândit puțin și cum ar fi viața fără Facebook. Poate aș trăi și mai prezent, poate că aș avea mai mult timp sa dedic altor activități, ceva mai intelectuale. Dar mi-ar fi și mai greu sa descopăr locuri interesante, cafenele bune si, nu in ultimul rand, ar trebui să găsesc alte mijloace să îmi promovez cursurile. Chiar așa. Tu, de citești aceste rânduri acum, te-ai abonat la blogul meu? Dacă rămânem fără de Facebook, mai ții tu minte sa intri să mă citești? 😅 Hai să ne facem un bine reciproc și abonează-te acum.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s