Home

La noi in casă, e mai ceva ca vizita Papei zilele astea. Fiecare zi a tot avut o însemnătate acest weekend, ceea ce a facut ca atmosfera sa fie și mai iubăreață decât de obicei.

Mai întâi, a fost 1 iunie. Deși am inceput ziua cu un curs de limba suedeza, m-am întâlnit apoi cu băieții mei, am luat toți trei masa în oraș, iar apoi Ionas a adormit cat sa mai rămânem și la o terasă, să mai vorbim un pic despre ale noastre, ca apoi sa se trezească exact în drumul spre parc. Nu am planificat o activitate anume, in primul rand pentru că vremea se anunțase instabilă și apoi nu voiam nici locuri super aglomerate, fapt ce ne-a și determinat să nu zăbovim prea mult prin parc.

Azi, 2 iunie, minunea noastră a împlinit 1 an și 5 luni. Tot cu treabă am inceput ziua, curățenie și gătit, dar am ales sa le facem pe toate împreună. De obicei, unul iese cu Ionas la plimbare, celălalt deretică prin casă, însă azi am zis că lucrăm în familie. Ionas nu prea poate el să ajute momentan, in afara de schimbat viteza la aspirator, nu știe el mai multe, dar a colaborat stand cumințel cat noi am fost ocupați prin casă. A fost o zi minunata, in care am fost toți leneși la prânz, apoi am făcut Frappé pentru mine și Neil și am vorbit la telefon cu toți bunicii. O zi absolut banală de duminică, am ieșit doar ca sa facem cumpărături la Lidl, ceea ce e fix invers față de cum suntem noi in weekend de obicei, dar o zi exact cum aveam nevoie.

Mâine, 3 iunie, împlinim 2 ani de căsnicie. Sunt doi ani în care simt că iubirea noastră doar a crescut. Deși viața cu Ionas ne-a schimbat atât de mult dinamica de cuplu, sunt cea mai fericită când mă gândesc ce echipa bună facem împreună. De la curatat casa, jucat cu Ionas, mers mână în mână pe stradă, râs complice când vedem ceva ce ne amuza, până la multa lui răbdare cu mine, la micile surprize pe care îmi place să i le fac. Hai că am fost și cheesy pe ziua de azi. Neil e ‘de vină’, eu nu eram așa romantică 😂

Trei zile cu semnificație la noi in familie. Săptămâna începe bine.😊

Advertisement

2 thoughts on “3 zile, 2 oameni îndrăgostiți și 1 minune

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s