Home

Tu împlinești azi un an și jumătate. Personalitatea ta se conturează tot mai clar pe zi ce trece și ne dăm seama că este una destul de puternică. Ai inceput să rostești ceva cuvinte, ai unele preferate in limba română și unele in limba engleza. Cred că cel mai mult îți place să spui “apă” și “clock”. Și dacă nu știi să spui ceva, e ok, arăți insistent cu degetul până primești ce dorești. Mai ai o pasiune nebună pentru cifre, cred că eu și Dad repetăm de la 1 la 10 de câteva ori bune pe zi, dar nu ne deranjează, vedem cat îți place să auzi cifrele astea.

Deja ești jumătate din mine ca înălțime, și de câteva zile ai inceput sa îți arăți latura sensibilă. Ne pupi drăgăstos, arunci îmbrățișări și zâmbete largi oricui îți zâmbește mai întâi. Încă nu ne-am dat seama câte mii de pași îți trebuie ca sa obosesti și tu câtuși de puțin.

Azi chiar e o zi specială, și nu zic asta doar pentru că ai făcut un numărul doi pe parchet, ci pentru că ești la jumătatea drumului spre 2 anișori. Mă bucur că această aniversare ne găsește pe toți sănătoși în casă și că ne putem bucura unii de alții fără tratamente cu antibiotice.

Îți scriu aici așa, ca sa stii si tu cum stătea treabă când erai mititel și ne jucam noi de-a cucu bau prin casă. Să știi că noi suntem în continuare foarte fericiți că ești cu noi, abia așteptam să vedem ce năzbâtii mai înveți să faci și în principiu, te iubim foarte foarte mult.

Te îmbrățișăm,

Mama și Dad

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s