Home

De trei zile-ncoace, gura nu-i mai tace, joaca nu îi place. Măsele dau să iasă, somnul greu se lasă….

Atât am putut cu poezia. Deh, ce să faci mai întâi cu un băiețel mârâit căruia îi dau două masele deodată și un incisiv. Din disperare de cauză că nu mai baga jucăriile in seama, m-am tot gândit la ce ar putea incerca nou. Ne pregătim de mers la mare, deci buget de schimbat jucăriile nu prea era așa că ce sa ii propun eu?!

Săptămâna trecută s-a deschis un magazin Pepco la noi in cartier. Așa că am decis sa ii fac o vizită. Am ales un bloc de desen, un set de 6 pensule și un pachet de 10 culori, toate la uluitorul preț de 15.47 lei.

In timp ce prințul dormea de prânz, am pregătit scenariul și discursul cu regulile jocului. Am așezat un cearceaf pe jos in sufragerie, am instalat o măsuță de lucru, am pus puțină culoare într-un recipient și am udat pensulele. Nu am lăsat apă la îndemâna lui, căci știam cat adora sa o împrăștie peste tot. Am ales sa lucram cu cate o culoare pe zi, să îl ajute mai bine sa diferențieze culorile și noi să ne amortizăm investiția făcută în materia primă 🤣

Când s-a trezit, i-am arătat terenul de joacă. Evident că a fost super entuziasmat și a vrut din prima sa picteze. Și a pictat. Cu pensula și cu degetele, pe unde a apucat. A înțeles repede regula că putem picta doar cat se întinde cearceaful. Și regula plictisitoare care spunea că nu e de mâncare culoarea verde. A pictat el și masa de lucru și cearceaful și a făcut și puțin body painting, dar l-a prins activitatea și a decis că vom picta și mâine din nou.

Unde mai pui că a redescoperit o cutie de cadou de la Crăciun și s-a jucat în fel și chip cu ea minute bune. Who needs toys?! 😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s