Home

Au stabilit unii oameni cum că 21 iunie, ziua solstițiului de vară, ar fi cea mai lunga zi din an. Prostii! Cea mai lunga zi e chiar asta, când au gândit unii oameni că am putea dormi o oră în plus.

Sigur, daca nu faci parte din categoria “părinți”, chiar e posibil sa dormi cu o oră mai mult. Mai poți să fii și în categoria “părinți” și să ai parte de un copil care doarme mult și bine noaptea.

E, noi am tras paiul scurt la partea asta, că suntem și părinți și avem și copil certat cu somnul. Aseară, am incercat din răsputeri să îl culcam mai târziu decât de obicei. Noi ne jucam cu mașinuțele, el mă trăgea de mana spre pat că voia nani. Așa că ne-am resemnat și i-am îndeplinit copilului ritualul de somn la ora lui obișnuită. S-a mai trezit de vreo 2-3 ori peste noapte pentru că erupție dentară, iar la 4:45 ora nouă s-a trezit de tot. “Gacaaa” (a se citi gata), zise puiul de om și sări din pat. Acum mai și merge direct să aprindă lumina in camera, deci zici că mă fulgerase ceva in creier in bezna nopții de afară și din cameră. M-a tras de mână până la bucătărie. Voia lapte cu cereale. Apoi, când a fost și burta satisfăcută, m-a tras de mână, să îl luam și pe dadda din pat. Apoi, a început o serie lunga de diverse jocuri. Trebuia să ne gândim și la ceva care sa nu necesite chiar foarte mult zgomot, având în vedere că abia era 6 dimineața.

Până la 9, deja ni se părea că am fost la un maraton. Cu ceva proteste, a acceptat totuși sa ia o pauză, să facă niște nani, cu promisiunea că mergem la când se va trezi.

Eu mă tot uit la ceas și parcă se dilată rau azi minutele. Cred că e karma, am vrut eu un weekend in care sa petrecem cat mai mult timp împreună toti 3, ia de-aici! 😅

Deci, pentru mine, azi clar este o zi lungă, daca nu cea mai lunga din an. Ce sa zic, bine că nu e și luni 😂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s