Home

Am pornit un pic televizorul. Inevitabil, ajung pe Pro TV. După o luuungă sesiune de publicitate, este difuzat un mesaj de interes național. Poartă mască, they say, nu distruge toate eforturile depuse până acum, they say. Dramatic. De efect.

Apoi începe emisiunea La Măruță. Și arată imagini de la aniversarea unei cântărețe de 26 de ani. Pupături, îmbrățișări, lumea înghesuită să filmeze tortul că deh, trebuie postat ceva la story. Apoi vine vedeta în platou. “Am încercat pe cât posibil să respectăm normele cu pandemia vieții”. Păi dragă Jo, faptul că ai dat o petrecere în aer liber cu mai puțin de 50 de persoane și că părinții tăi, adica cei mai în vârstă nu au stat la petrecere, nu înseamnă că ai respectat mare lucru!

Desigur, poate vorbește și gelozia din mine. Că eu nu am mai dat o îmbrățisare sau o pupătură prietenilor încă din martie. Dar m-am obișnuit cumva așa și simplul fapt că ne mai vedem din când în când mă umple de bucurie și recunoștință. Trist mi se pare că cel mai probabil tinerii adolescenți și nu numai urmăresc și copiază acest tip de comportament și li se pare normal sa uite de toate eforturile de până acum când vine vorba de petreceri și aniversări.

Inclusiv Măruță. Face un fel de fist bump cu fiecare invitat. Oare are timp sa se dezinfecteze pe mâini între doi invitați?! Mă întreb și eu.

Mă rog, ca să mă cruț de la alte dileme existențiale, am închis televizorul și îmi văd de treaba mea.

Tu, din cercul meu de fani de aici, ia-te după mine, poartă masca! 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s