Home

E luni, e septembrie, a trecut dezmățul văratic, ce ar mai fi de făcut de acum încolo? Desigur, să revin la un plan alimentar care sa nu includă pâinici pufoase la masa și nicidecum ceva bun la fiecare două ore.

Oricât aș vrea să îl numesc un stil de viață sănătos, de fapt e tot regim. Pentru că nu sunt la nivelul la care sa fac alegeri corecte zilnic. Eu am nevoie de ceva negru pe alb, am nevoie de motivație din afara, așa că mă consider din nou la dietă. Pentru că vreau sa termin anul cu 4 kg in minus măcar față de cât am acum.

Și cum incep eu tacticos săptămâna, îmi așez frumos in bol iaurt, fulgi de ovăz, nectarina și câțiva fulgi aroganți de migdale, mă așez somnoroasa lângă restul familiei sa mănânc. Iau doua guri de iaurt și îi spun soțului. Ah, ce nasol, iaurtul s-a stricat.

Era un borcan mai mare in frigider, început de 2-3 zile. Am ținut și mai mult iaurtul și nu s-a stricat. Mă rog, am mâncat nectarina și am cules fulgii de migdale și i-am dat retur bolului la bucătărie.

Când stăteam eu așa așteptând cafeaua, vine soțul din bucătărie și zice. Honey, știi, ți-ai pus smântână in bol. 😅

Nu e de mirare că mi se părea dubios iaurtul. Mâncam smântână la prima oră. Se pare că erau două borcane mai mari, unul cu iaurt și unul cu smântână. Oups! Sper la prânz sa nimeresc bine niste somon și nu vreo caserola cu mici 😄

Hai saptamana ușoară să aveți!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s